28 mei 2021

Kim Kötter schrijft biografie ‘Niet het mooiste meisje van de klas’

NietHetMooisteMeisjeVanDeKlas_540x.png

Niet het mooiste meisje van de klas is het intrigerende levensverhaal van Kim Kötter. In combinatie met schrijver en journalist Eddy van der Ley ging Kim terug naar waar het allemaal ooit begon.

Een meisje dat zichzelf lelijk vindt en op school gepest is, wordt gekozen tot de Nederlandse Miss Universe. Het klinkt als een sprookje, maar het is het echte verhaal van Kim Kötter. Het meisje Kim moet als vrouw eerst nog wel afrekenen met de spoken uit haar verleden, voordat ze kan uitgroeien tot tv-persoonlijkheid en succesvol onderneemster in de lifestyle- en modellenwereld.

Kim timmert tegenwoordig aan de weg met haar Instagram account en YouTube-vlog Lekker veel hooi op de vork. Volgers waarderen haar enthousiasme en positivisme, maar ze heeft van ver moeten komen. 

Eddy van der Ley heeft haar inspirerende levensverhaal opgetekend. Hij vertelt alles over haar lastige schoolperiode, de avances van beroemde popsterren, haar bijzondere band met de machtigste man op aarde, het moeizame ivf-proces dat ze doorliep met haar man (zanger en componist Jaap Reesema), de bijna-doodervaring van hun zoontje en de omgang met de vele online meningen van de zogenoemde moedermaffia. 

Een eerlijk en openhartig boek vol levenslessen over een onzeker meisje uit Twente dat transformeerde tot een zelfbewuste vrouw van de wereld. Vanaf vandaag is het boek in de pre-order te bestellen via deze link op de website van True Colors Publisher.