Media Music

CTM Media Music is de grootste onafhankelijke productiemuziek-library in de Benelux met kantoren in Hilversum (NL) en Brussel (BE). Ons aanbod bestaat uit meer dan 500.000 tracks in ieder denkbaar genre. Wij vertegenwoordigen ruim 150 van de meest toonaangevende en wereldwijd bekende library labels waaronder Sonoton, 5Alarm, Anthem, Beatbox, Cavendish, Jingle Punks en ons eigen Dennis Music label.

Wij werken samen met creatives, producenten, editors en reclamebureaus om de perfecte tracks voor uw productie te verzorgen. Met onze twee uiterst geavanceerde zoeksystemen kunnen wij meer variatie en diversiteit aanbieden dan welke andere library dan ook. Registreer hier, er zijn geen kosten verbonden aan het downloaden van onze Production Music, wij factureren achteraf het gebruik op basis van uw opgave.

Productiemuziek is speciaal gecomponeerde muziek voor de ondersteuning van audiovisuele producties, documentaires en commercials waarbij alle copyrights van te voren zijn gecleard. CTM heeft één duidelijke ambitie: het leveren van het beste dat productiemuziek te bieden heeft. Wij helpen graag bij het vinden van de perfecte muziek voor uw productie!

Vind de beste productiemuziek hier


Sonoton Music is een intuïtieve, krachtige zoekmachine met meer dan 300.000 tracks en veel eenvoudig te gebruiken features zoals tag clouds, audio similarity search en perfect toegespitste categorieën. Deze zoekmachine wordt gezien als één van de beste in de industrie.


De vernieuwde CTM zoekmachine bevat naast Sonofind nog meer van onze boutique labels, met meer dan 200.000 unieke tracks voor nog meer unieke muziek keuze. Eenvoudige zoek en download mogelijkheden, voor de beste kwaliteit muziek. De CTM search engine is mogelijk gemaakt door Harvest.

Recente releases

Tarieven

TV Commercial (1 jaar)
Benelux € 900,- per 30 seconden per track
Europa € 1200,- per 30 seconden per track
Wereld € 1800,- per 30 seconden per track

Bioscoop Commercial (1 jaar)
Benelux € 200,- per 30 seconden per track
Europa € 300,- per 30 seconden per track
Wereld € 600,- per 30 seconden per track

Bedrijfsfilm (in pepetuity)
Europa € 50,- per 30 seconden per track
Wereld € 100,- per 30 seconden per track

Radio Commercial (1 jaar)
Benelux € 450,- per 30 seconden per track
Europa € 600,- per 30 seconden per track
Wereld € 900,- per 30 seconden per track

Bioscoopfilms en commerciële DVD-producties (in perpetuity)
Europa € 60,- per 30 seconden per track
Wereld € 100,- per 30 seconden per track

Internet commercial (1 jaar)
Benelux € 300,- per 30 seconden per track
Europa € 600,- per 30 seconden per track
Wereld € 900,- per 30 seconden per track

Cue sheet

Wanneer u gebruik heeft gemaakt van productiemuziek, dient u hiervoor een cuesheet in te vullen om de toestemming en facturering te kunnen verzorgen. Via www.cuesheet.nl vult u, na het inloggen, gemakkelijk in 4 stappen uw gebruik van onze muziek in. Bij het afronden wordt de cuesheet verzonden naar uw eigen e-mailadres en naar die van de uitgever(s) van het (de) gebruikte werk(en). Na goedkeuring door CTM, ontvangt u hierna uw factuur.

Problemen bij het invullen? Geen probleem, neem contact met ons op en wij helpen u graag verder!