20 november 2023

Braison Cyrus tekent publishing deal met CTM Publishing

CTM Publishing is buitengewoon trots om een samenwerking aan te kondigen tussen Braison Cyrus en Red Smoke Publishing. De overeenkomst omvat het volledige oeuvre van Cyrus en nieuwe werken die in de toekomst zullen verschijnen.

De in Nashville, Tennessee geboren Cyrus groeide op in een muzikaal begaafde familie die hem omringde met muziek en hem een ​​eerstehands blik gaf in de industrie en het songwriting-proces. Cyrus groeide op met het luisteren naar hedendaagse artiesten uit het begin van de jaren 2000, zoals Five For Fighting en Regina Spektor.

Na zijn verhuizing naar Los Angeles in 2006 verschoof zijn focus naar singer-songwriters en indie-folkartiesten uit de jaren 2010, zoals Fleet Foxes, My Morning Jacket en Band of Horses. Hij zou later samenwerken met voormalig Band of Horses-lid Bill Reynolds aan zijn debuutsingle, “I’ll Never Leave You”, en het uitvoeren op The Tonight Show met Jimmy Fallon in december 2018.

Tijdens de coronapandemie van 2020 begon Cyrus te werken aan en nam hij zijn debuutalbum, Javelina, op, geproduceerd door Austin Jenkins en met gastartiesten zoals Old Sea Brigade en Steve Earle. Cyrus schrijft momenteel samen met artiesten uit alle genres, variërend van country tot pop, en blijft zijn ambacht verfijnen en zijn stem vinden als zowel songwriter als artiest.

We zijn enthousiast om samen te werken met zo’n getalenteerde songwriter en artiest en kunnen niet wachten op de muziek die nog gaat komen. Blijf op de hoogte voor updates over nieuwe muziek van Braison Cyrus.