14 juli 2021

Tabitha start NEOF Music bij CTM Publishing

CTM gaat het publishingbedrijf van Tabitha ‘Neof Music’ vertegenwoordigen. Dat hebben beide partijen woensdag bekendgemaakt. Dat hebben beide partijen woensdag bekendgemaakt.

Binnen deze overeenkomst valt niet alleen Tabithas laatste album ‘Hallo Met Mij’, die piekte op #3 in de albumcharts, maar ook haar hits ‘Blijf Bij mij’, ‘Hij Is Van Mij’, ‘Pour Me Another One’ en ‘The Best Days’.

Jitze de Raaff, Managing Director CTM Publishing: “We zijn ontzettend trots dat Tabitha voor CTM heeft gekozen als publishing partner. Tabitha is een mega getalenteerde songwriter die daarnaast ook een zeer succesvolle carrière als artiest heeft. Graag willen we samen met Tabitha gaan werken aan het verder uitbreiden van dit succes zowel op administratief als op creatief gebied.”

Tabitha: “Ik kijk erg uit naar onze nieuwe samenwerking. Met hun geavanceerde portal en warme personeel was de keuze voor CTM snel gemaakt.”