Als allround entertainer weet AMBER precies wat ze wil. Bekend als presentatrice van SLAM! en de girlband TP4Y, maar nu is het tijd voor haar carrière als solo-artiest. Vandaag verschijnt haar debuutsingle ‘Hoor Je Mij’.

"/> Als allround entertainer weet AMBER precies wat ze wil. Bekend als presentatrice van SLAM! en de girlband TP4Y, maar nu is het tijd voor haar carrière als solo-artiest. Vandaag verschijnt haar debuutsingle ‘Hoor Je Mij’.

"/> AMBER brengt debuutsingle ‘Hoor Je Mij’ uit — CTM
29 januari 2021

AMBER brengt debuutsingle ‘Hoor Je Mij’ uit

Als allround entertainer weet AMBER precies wat ze wil. Ze is bekend als presentatrice van SLAM! en de girlband TP4Y, maar nu is het tijd voor haar carrière als solo-artiest. Afgelopen jaar tekende ze een contract bij Warner Music en sindsdien is ze druk bezig geweest met het schrijven en opnemen van haar eigen repertoire. Vandaag verscheen haar debuutsingle ‘Hoor Je Mij’.

Hier te beluisteren: https://amber1.lnk.to/HJMIA


156705-amber-brengt-debuutsingle-hoor-je-mij-vrijdag-uit-1316186.jpg