CTM feliciteert zijn componisten Scott Storch en Vincent van den Ende voor hun bijdragen aan Ariana's Grande’s #1 album ‘Positions’ en Trippie Redd's album ‘Pegasus’.

"/> CTM feliciteert zijn componisten Scott Storch en Vincent van den Ende voor hun bijdragen aan Ariana's Grande’s #1 album ‘Positions’ en Trippie Redd's album ‘Pegasus’.

"/> CTM #1 EN #2 IN DE US BILLBOARD TOP 200 — CTM
10 november 2020

CTM #1 EN #2 IN DE US BILLBOARD TOP 200

CTM feliciteert zijn componisten Scott Storch en Vincent van den Ende voor hun bijdragen aan Ariana’s Grande-album ‘Positions’ met de track ‘My Hair’ en Trippie Redd’s album ‘Pegasus’ met de track ‘TR666’.

Ariana Grande’s nieuwe en # 1 trending album Positions bevat de single ‘My Hair’ die is geproduceerd door Scott Storch met extra productie van Vincent van den Ende. Trippie Redd’s album Pegasus staat op nummer 2 in de Amerikaanse albumlijsten met meer dan 60.000 verkochte exemplaren. Ook de track ‘TR666‘ is geproduceerd door Scott Storch en Vincent van den Ende.


billboard us.jpg