CTM heeft de wereldwijde exclusieve publishingovereenkomst met de legendarische Amerikaanse schrijver en producer Scott Storch verlengt.

"/> CTM heeft de wereldwijde exclusieve publishingovereenkomst met de legendarische Amerikaanse schrijver en producer Scott Storch verlengt.

"/> CTM VERLENGT WERELDWIJDE PUBLISHINGOVEREENKOMST MET LEGENDARISCHE RECORD PRODUCER & SONGWRITER SCOTT STORCH — CTM
10 januari 2019

CTM VERLENGT WERELDWIJDE PUBLISHINGOVEREENKOMST MET LEGENDARISCHE RECORD PRODUCER & SONGWRITER SCOTT STORCH

Amsterdam/Los Angeles, 10 januari 2019

CTM heeft de wereldwijde exclusieve publishingovereenkomst met de legendarische Amerikaanse schrijver en producer Scott Storch verlengt.

Scott Storch staat bekend om zijn vele wereldwijde hits zoals “Still Dre” van Dr. Dre, “Lean Back” van Fat Joe, “Cry Me a River” van Justin Timberlake en meer artiesten zoals, onder andere Chris Brown, Christina Aguilera, Pink en Beyoncé.

Scott sloot 2018 af als zijn meest succesvolle jaar sinds zijn terugkeer in de muziekwereld met 3 tracks waaraan hij heeft meegeschreven en de co-productie heeft verzorgd op het veelbesproken en controversiële album “Dummy Boy” van 6ix9ine, dat tot nu toe meer dan 1 miljard streams genereerde. 

 Andere behaalde successen in 2018 zijn het 2x Platinum-Grammy genomineerde album “Beerbongs & Bentleys” van Post Malone, het 6x Platinum-Latin Grammy winnende album “F.A.M.E.” van Maluma, de met de gouden status bekroonde “Taking a Walk” van Trippie Redd en het album “Zoo” van Russ die de hitsingle “The Flute Song” bevat.

Om het nieuwe jaar 2019 knallend te beginnen, produceerde Scott de onlangs uitgebrachte hitsingle “Undecided” van Chris Brown, die meer dan 6 miljoen views verzamelde in slechts 24 uur.


scottt.jpg

Op de foto, van links naar rechts:
Steve Lobel (Manager Scott Storch), Thomas Deelder (Creative Director CTM), Scott Storch, André de Raaff (CEO CTM), Jitze de Raaff (MD CTM)