30 september 2021

Okke Punt tekent bij CTM Publishing

De Nederlandse singer-songwriter Okke Punt heeft onlangs een nieuwe publishingdeal getekend bij CTM. Punt heeft de afgelopen jaren voornamelijk de focus gelegd op het schrijven van liedjes voor andere en is hij een vaste waarde geworden voor Snelle. Zo is hij mede verantwoordelijk voor de twee nummer-1 hits van hem: Reünie en Smoorverliefd.

Jitze de Raaff, Managing Director van CTM, over het aantrekken van Punt: “Het is geweldig om te zien hoe Okke in een relatief korte tijd een begrip is geworden als componist, maar zeker ook als tekstdichter in de hedendaagse muziekindustrie. Ik ben extreem trots dat hij voor CTM Publishing heeft gekozen om voor de komende jaren mee te gaan samenwerken. We kijken uit naar een lange mooie en succesvolle toekomst.”

Ook Punt is enthousiast om aan te kunnen kondigen dat hij heeft getekend bij CTM Publishing. “Voor mij is dit de logische stap in mijn carrière als auteur. Met hun (inter)nationale netwerk, fantastische A&R team en de eigen royalty portal heeft CTM wat mij betreft alles in huis om samen de volgende stap te kunnen zetten. Ik kijk enorm uit naar onze samenwerking!”