De sterrencast van de nieuwe bioscoopfilm ‘ Verliefd Op Cuba’ is bekend en Niek Roozen heeft één van de hoofdrollen in de film weten te bemachtigen. 

"/>                                 De sterrencast van de nieuwe bioscoopfilm ‘ Verliefd Op Cuba’ is bekend en Niek Roozen heeft één van de hoofdrollen in de film weten te bemachtigen. 

"/> Niek Roozen hoofdrol in 'Verliefd Op Cuba' — CTM
19 april 2018

Niek Roozen hoofdrol in ‘Verliefd Op Cuba’

De sterrencast van de nieuwe bioscoopfilm ‘Verliefd Op Cuba’ is bekend en Niek Roozen heeft één van de hoofdrollen in de film weten te bemachtigen. Naast Niek Roozen spelen onder andere Susan Visser, Abbey Hoes, Jan Kooijman, Rolf Sanchez, Maaike Martens, Anouk Maas, Barbara Sloesen en Tjebbo Gerritsma een rol in de Nederlandse film.

 

Over de film Als Loes wordt gebeld vanaf de Cubaanse Ambassade staat ze met haar mond vol tanden. Ze wist niets over de relatie van haar dochter, laat staan dat ze gaat trouwen met een Cubaan! Ze boekt de eerstvolgende vlucht naar Havana en is vastberaden om een stokje voor dit gedoemde huwelijk te steken. Tijdens haar verblijf op het eiland hervindt Loes haar geloof in de liefde door een affaire met de mysterieuze Juan én …. ex-man Alex! Ze besluit alles op alles te zetten om de problemen die ze heeft veroorzaakt weer op te lossen.
Net als haar dochter wordt ook Loes Verliefd Op Cuba.

 

De film is vanaf 14 februari 2019 te zien in de bioscoop. 


image-2018-04-18.jpg