12 augustus 2021

Tony Junior tekent platen- en publishingdeal bij CTM

De Nederlandse dj en producer Tony Junior heeft onlangs een platen- en publishingdeal getekend bij CTM. Tony Junior heeft in december en januari als een van de weinige Nederlandse dj’s kunnen toeren in Azië. Momenteel is hij, voor zover de plaatselijke coronamaatregelen dat toelaten, bezig met zijn zomer tour in binnen- en buitenland.

Bij CTM Music gaat Tony een reeks singles uitbrengen, gericht op een breed publiek en gefocust op radio en streaming. Zijn clubplaten blijft hij onder andere uitbrengen via Revealed Music (opgericht door dj Hardwell). Vanuit CTM Publishing is de focus, naast muziek maken voor zichzelf, om ook voor andere artiesten en binnen verschillende genres muziek te schrijven. Vrijdag 13 augustus zal hij zijn single ‘Kruel’ uitbrengen bij CTM Music.

Tony Junior: “Ik hou ervan op allerlei manieren mensen een leuke tijd te bezorgen. Door mijn Twitch-kanaal, mijn tv-optredens en natuurlijk via mijn muziek en shows heb ik allerlei soorten fans. Mijn clubmuziek spreekt natuurlijk niet al die mensen aan. Ik wilde daarom graag een team om me heen wat me, door allerlei creatieve en zakelijke ondersteuning, kon helpen om meer platen uit te brengen die een brede doelgroep aanspreken. Dat team heb ik gevonden bij CTM! We gaan een hoop hele dikke platen uitbrengen en de eerste is Kruel.”

Bo de Raaff, General Manager CTM Music over de samenwerking: “Binnen CTM zoeken we continu naar kruisbestuiving tussen onze verschillende afdelingen. Tony Junior is voor vele een bekend gezicht en hij vliegt normaalgesproken de hele wereld rond om shows te doen. Ik ben trots dat we dezelfde visie hebben en hem daarmee naar een nog hoger level zullen proberen te tillen.

Stephanie McGuire (A&R CTM Publishing): “Het is echt een feestje om samen te werken met Tony. Een succesvolle dj/producer met het uiterlijk van een rockster, een geweldige persoonlijkheid en een super werkethiek. Naast het focussen op zijn commerciële radioreleases, zullen we ons aan de publishingkant ook bezighouden met zijn clubreleases en het componeren voor derden. Ik ben trots dat ik onderdeel mag zijn van zowel het creëren als het uitbrengen van zijn muziek.”