CTM publishing onderscheidt zich als internationaal opererende independent music publisher op een aantal terreinen. Als enige music publisher in de Benelux heeft CTM naast haar kantoor in Nederland ook een kantoor in Brussel, België.

De basis van CTM publishing wordt gevormd door een innovatief, betrouwbaar en uniek royaltysysteem. Het online royaltysysteem van CTM geeft 24 uur per dag, 7 dagen per week, real-time, totaal transparante inzage in de inkomsten, te filteren op alle verschillende inkomstentypen, voor al onze componisten en partners wereldwijd. Dit is een niet te onderschatten voorwaarde voor het realiseren van meerwaarde voor de auteurs. Daarnaast is de creatieve ondersteuning essentieel en vandaar dat ons brede team van A&R’s, creatives en sync-teams dagelijks intensief aan de slag is, zowel nationaal als internationaal.

De internationale scope van CTM Publishing wordt gevormd door eigen kantoren in verschillende landen, met onder meer een eigen kantoor in Los Angeles.

Lees meer over CTM Publishing >


ONLINE ROYALTY SYSTEEM

Statements van honderden pagina’s in PDF zijn absoluut niet meer van deze tijd. CTM heeft de laatste jaren geïnvesteerd in haar eigen en unieke CTM Online Royalty Systeem. CTM laat als enige uitgever in Nederland totale transparantie zien met actuele overzichten van inkomsten per liedje, per land en per inkomstenstroom. De royalty statements zijn song per song te vergelijken. Het online royalty systeem is gemakkelijk om mee te werken en geeft je 24 uur per dag een snel en duidelijk inzicht in het gebruik en bijbehorende inkomsten van al je copyrights. Je hebt nu met dit transparante systeem de mogelijkheid om middels verschillende inkomstenstromen en verschillende landen een analyse te maken van alle copyrightdata. Heeft jouw liedje in het buitenland succes gehad op radio of heeft je liedje getoerd door Europa? Het online royalty systeem geeft je de mogelijkheid om deze copyrights nauwkeurig en actueel te analyseren.

Wat kun je verwachten van het CTM Online Royalty Systeem?

iphones 2.png
  • Overzicht van alle geregistreerde songs bij CTM.

  • Per song de mogelijkheid om een grondige analyse te maken.

  • Actuele financiële overzichten, met inzicht in je voorschot en het recoupen daarvan.

  • Analysemogelijkheden met een dynamisch dashboard en inkomsten per inkomstenstroom (performance, mechanical, sync, etc.).

  • Analyse per land en daarnaast ook analyse van inkomstenstroom per land.

  • Direct overzicht van best verdienende songs en territoria, met bijbehorende bronnen.

  • Grafieken met overzichten van verkregen inkomsten per periode.

  • Directe-downloadmogelijkheden: je kunt de gegevens op elk gewenst moment downloaden in verschillende formats om nog meer eigen analyses te maken (bijvoorbeeld in Excel) en op die manier een fantastisch inzicht te krijgen in je eigen cijfers.

En om je van nog meer gemak te voorzien verwachten wij de CTM Online Royalty App te lanceren in 2020! Hiermee is CTM uniek in Nederland. Mocht je interesse hebben om hier meer van te zien, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn trots om dit aan je te kunnen tonen!


Sync.jpg

SYNCS

CTM vertegenwoordigt als grootste independent muziekuitgeverij een zeer brede selectie iconische songs van alle tijden, evenals de meest getalenteerde tekstschrijvers en componisten van dit moment. Samen met onze gevarieerde catalogus en onze hechte relaties met vrijwel alle reclame- en TV-productiebedrijven, zorgt dit voor een continue verschijning van onze muziek in TV-commercials, radiocommercials, films, TV-series, games en nog veel meer. CTM biedt niet alleen de allerbeste muziek uit ieder tijdperk, maar ook geheel vrijblijvend muzieksupervisie, zoekopdrachten en uitgebreide licentiebegeleiding. Ons creatief team denkt graag mee om uw productie te voorzien van de beste muziek. Daarnaast kunnen onze componisten ook op maat gemaakte muziek of score produceren. Houd voor de beste muziek onze ‘Sync about it’ Spotify-playlist in de gaten!


SUBPUBLISHING

Daarnaast vertegenwoordigd CTM met veel trots de meest toonaangevende publishing company's en catalogi uit de rest van de wereld. Met een focus op USA, UK, Australië, Duitsland, Japan en Frankrijk heeft CTM een breed scala aan copyrights en actieve componisten om voor zowel co-writes, writing camps als voor sync zeer actief en succesvol te kunnen zijn.

Martin Garrix & Bebe Rexha - In The Name Of Love [Pulse Music]

Clean Bandit - Rockabye ft. Sean Paul & Anne-Marie [Reservoir Media]

Kungs vs Cookin' on 3 Burners - This Girl [Origin Music]

Subpublishing.jpg

STUDIO

Voor een entertainmentbedrijf met een publishing- en muziekmanagementdivisie, is een goede studioruimte onmisbaar. In de basement van het CTM hoofdkantoor is in 2016 een professionele schrijf- en opnamestudio gebouwd. Veel reguliere studio's zijn te duur of niet beschikbaar voor schrijfsessies. Omdat CTM haar componisten altijd een plek wil geven om te kunnen componeren en produceren, is er een goede, comfortable studioruimte gecreëerd voor de schrijvers van CTM.