Muziekuitgeverij CTM Publishing onderscheidt zich als internationaal opererende independent muziekuitgeverij op een aantal terreinen. Als enige Benelux-independent heeft CTM kantoren in België en Nederland, zodat er rechtstreeks contact is met lokale partners, componisten/artiesten en collecting societies in beide landen.

De basis van de muziekuitgeverij wordt gevormd door een innovatief, transparant en betrouwbaar administratiesysteem, dat garant staat voor de beste wereldwijde registratie en collectie van alle werken. Een niet te onderschatten voorwaarde voor het realiseren van meerwaarde voor de auteurs, naast A&R en creativiteit. Actief meedenken en werken in het creatieve proces van songwriting, het koppelen van auteurs aan de juiste artiesten, of het selecteren van de juiste songs voor uitvoerende artiesten, omdat CTM door persoonlijke aandacht, betrokkenheid en vakkundige begeleiding het verschil in publishing maakt. 

De internationale scope van CTM Publishing wordt gevormd door eigen kantoren in verschillende landen en een netwerk van subagenten, zodat de beheerde copyrights wereldwijd optimaal vertegenwoordigd worden.


Meer over CTM Publishing >

Sync.jpg

SYNCS

Vanwege de hechte relatie van CTM’s sync team met vrijwel alle reclame en tv-productie bedrijven, verschijnt er regelmatig muziek van CTM in tv en radiocommercials, films, tv-series en nog veel meer. Een groot aantal van de meest iconische songs aller tijden, evenals de beste en nieuwe getalenteerde tekstschrijvers en componisten, zorgt voor een unieke toegang tot de allerbeste muziek uit ieder tijdperk en in ieder genre. Ons sync team biedt gratis muziek supervision, muziek zoekopdrachten, en uitgebreide licentie begeleiding voor uw productie aan. Als grootste independent muziekuitgeverij zijn wij gewend om creatief, snel en innovatief te zijn. Ons repertoire is gesorteerd in afspeellijsten, gelabeld en georganiseerd om aan ieders eisen te voldoen. Als alternatief kunnen onze beste componisten op maat gemaakte filmmuziek of muziekstukken produceren. Wij hebben alles wat u nodig heeft om de perfecte muziek te vinden voor uw project.

SUBPUBLISHING

Wij zijn er ook ontzettend trots op om de grootste onafhankelijke uitgever te zijn op het gebied van subpublishing, met de vertegenwoordiging van vele succesvolle catalogi uit de hele wereld. Hiermee heeft CTM in o.a. de USA, UK, Australië, Duitsland en Frankrijk de vertegenwoordiging van succesvolle actieve componisten, alsmede geweldige wereldberoemde copyrights. Hieronder een aantal voorbeelden:

Martin Garrix & Bebe Rexha - In The Name Of Love [Pulse Music]

Clean Bandit - Rockabye ft. Sean Paul & Anne-Marie [Reservoir Media]

Kungs vs Cookin' on 3 Burners - This Girl [Origin Music]

Subpublishing.jpg

STUDIO

Voor een entertainment bedrijf met een publishing en muziekmanagement divisie, is een goede opname ruimte onmisbaar.  In de kelder van het CTM hoofdkantoor is in 2016 een professionele schrijf en opname studio gebouwd. Veel reguliere studios zijn te duur en te geavanceerd uitgerust voor schrijf sessies. Dit kan problematisch zijn voor opkomend talent en in de weg staan bij het schrijven van nieuw materiaal of samenwerken met andere schrijvers. CTM wilde dit probleem tackelen door een simpele, comfortable ruimte te creëren voor zijn schrijvers. Ondanks dat de set-up simpel gehouden is, heeft de studio alles wat nodig is om met een groep te schrijven en een demo op te nemen.

     CTM PUBLISHING ON SPOTIFY