CTM publishing onderscheidt zich als internationaal opererende independent music publisher op een aantal terreinen. Als enige music publisher in de Benelux heeft CTM naast haar kantoor in Nederland ook een kantoor in Brussel, België.

De basis van CTM publishing wordt gevormd door een innovatief, betrouwbaar en uniek royaltysysteem. Het online royaltysysteem van CTM geeft 24 uur per dag, 7 dagen per week, real-time, totaal transparante inzage in de inkomsten, te filteren op alle verschillende inkomstentypen, voor al onze componisten en partners wereldwijd. Dit is een niet te onderschatten voorwaarde voor het realiseren van meerwaarde voor de auteurs. Daarnaast is de creatieve ondersteuning essentieel en vandaar dat ons brede team van A&R’s, creatives en sync-teams dagelijks intensief aan de slag is, zowel nationaal als internationaal.

De internationale scope van CTM Publishing wordt gevormd door eigen kantoren in verschillende landen, met onder meer een eigen kantoor in Los Angeles.


Sync.jpg

SYNCS

CTM vertegenwoordigt als grootste independent muziekuitgeverij een zeer brede selectie iconische songs van alle tijden, evenals de meest getalenteerde tekstschrijvers en componisten van dit moment. Samen met onze gevarieerde catalogus en onze hechte relaties met vrijwel alle reclame- en TV-productiebedrijven, zorgt dit voor een continue verschijning van onze muziek in TV-commercials, radiocommercials, films, TV-series, games en nog veel meer. CTM biedt niet alleen de allerbeste muziek uit ieder tijdperk, maar ook geheel vrijblijvend muzieksupervisie, zoekopdrachten en uitgebreide licentiebegeleiding. Ons creatief team denkt graag mee om uw productie te voorzien van de beste muziek. Daarnaast kunnen onze componisten ook op maat gemaakte muziek of score produceren. Houd voor de beste muziek onze ‘Sync about it’ Spotify-playlist in de gaten!


SUBPUBLISHING

Daarnaast vertegenwoordigd CTM met veel trots de meest toonaangevende publishing company's en catalogi uit de rest van de wereld. Met een focus op USA, UK, Australië, Duitsland, Japan en Frankrijk heeft CTM een breed scala aan copyrights en actieve componisten om voor zowel co-writes, writing camps als voor sync zeer actief en succesvol te kunnen zijn.

Subpublishing.jpg

STUDIO

Voor een entertainmentbedrijf met een publishing- en muziekmanagementdivisie, is een goede studioruimte onmisbaar. In de basement van het CTM hoofdkantoor is in 2016 een professionele schrijf- en opnamestudio gebouwd. Veel reguliere studio's zijn te duur of niet beschikbaar voor schrijfsessies. Omdat CTM haar componisten altijd een plek wil geven om te kunnen componeren en produceren, is er een goede, comfortable studioruimte gecreëerd voor de schrijvers van CTM.


     CTM PUBLISHING ON SPOTIFY