CTM Online Royalty Portal

Statements van honderden pagina’s in PDF zijn absoluut niet meer van deze tijd. CTM heeft de laatste jaren geïnvesteerd in haar eigen en unieke CTM Online Royalty Systeem. CTM laat als enige uitgever in Nederland totale transparantie zien met actuele overzichten van inkomsten per liedje, per land en per inkomstenstroom. De

royalty statements zijn song per song te vergelijken. Het online royalty systeem is gemakkelijk om mee te werken en geeft je 24 uur per dag een snel en duidelijk inzicht in het gebruik en bijbehorende inkomsten van al je copyrights. Je hebt nu met dit transparante systeem de mogelijkheid om middels verschillende inkomstenstromen en

verschillende landen een analyse te maken van alle copyrightdata. Heeft jouw liedje in het buitenland succes gehad op radio of heeft je liedje getoerd door Europa? Het online royalty systeem geeft je de mogelijkheid om deze copyrights nauwkeurig en actueel te analyseren.

Wat kun je verwachten van het CTM Online Royalty Systeem?

  • Overzicht van alle geregistreerde songs bij CTM.
  • Per song de mogelijkheid om een grondige analyse te maken.
  • Actuele financiële overzichten, met inzicht in je voorschot en het recoupen daarvan.
  • Analysemogelijkheden met een dynamisch dashboard en inkomsten per inkomstenstroom (performance, mechanical, sync, etc.).
  • Analyse per land en daarnaast ook analyse van inkomstenstroom per land.
  • Direct overzicht van best verdienende songs en territoria, met bijbehorende bronnen.
  • Grafieken met overzichten van verkregen inkomsten per periode.
  • Directe-downloadmogelijkheden: je kunt de gegevens op elk gewenst moment downloaden in verschillende formats om nog meer eigen analyses te maken (bijvoorbeeld in Excel) en op die manier een fantastisch inzicht te krijgen in je eigen cijfers.

En om je van nog meer gemak te voorzien verwachten wij de CTM Online Royalty App te lanceren in 2020! Hiermee is CTM uniek in Nederland. Mocht je interesse hebben om hier meer van te zien, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn trots om dit aan je te kunnen tonen!

Inloggen