13 juli 2021

CTM Music en We Are Era lanceren label voor online talent!

Per 1 juni 2021 zijn CTM Music en We Are Era een exclusieve samenwerking aangegaan om wereldwijde muziekreleases van online creators en social media talenten te gaan lanceren.

We Are Era
We Are Era is het mediabedrijf van de nieuwe generatie. Het vormalige Divimove is de grootste Europese talent agency met eigen studios en een enorm bereik op alle digitale platforms. Sinds 2019 is het bedrijf met 240 werknemers en kantoren in Amsterdam, Berlijn, Keulen, Kopenhagen, Parijs, Madrid, Milaan en Stockholm een dochteronderneming van RTL en Bertelsmann Group.

 We Are Era vertegenwoordigt in Europa meer dan 1.600 social talenten en artiesten en heeft daarmee een maandelijks bereik van meer dan 4 miljard videoweergaven op social platforms.

Bo de Raaff (General Manager CTM Music):
Online creators en social media talenten zijn de laatste jaren steeds bekender geworden. Naast toffe visuele content wordt er ook steeds vaker muziek uitgebracht, deze releases behalen vaak miljoenen streams en views. We zijn trots partner van We Are Era te zijn en samen artiesten te ontwikkelen en hun muziek succesvol te maken!

Renee Snaak (Head of Talent Partnerships, We Are Era):
Vanuit ons social talent netwerk groeit de vraag naar begeleiding op vlak van muziekdistributie- en marketing sneller dan ooit. Doordat deze online talenten reeds een groot eigen bereik hebben, hebben we de ruimte om een vernieuwende labelstructuur neer te zetten die hen als artiest de grootst mogelijke vrijheid biedt. Wij zijn er trots op dat we samen met CTM onze talenten maximaal kunnen ondersteunen bij het waarmaken van hun muzikale ambities.