Femke Meines, o.a bekend als winnaar van het Junior Eurovisiesongfestival, de film Elvy’s Wereld zingt de aanstekelijke titelsong van de magische familiefilm Engel, die vanaf 5 augustus in de Nederlandse bioscopen te zien is.

"/> Femke Meines, o.a bekend als winnaar van het Junior Eurovisiesongfestival, de film Elvy’s Wereld zingt de aanstekelijke titelsong van de magische familiefilm Engel, die vanaf 5 augustus in de Nederlandse bioscopen te zien is.

"/> Femke Meines zingt soundtrack voor nieuwe film Engel — CTM
19 juni 2020

Femke Meines zingt soundtrack voor nieuwe film Engel

Femke Meines, o.a bekend als winnaar van het Junior Eurovisiesongfestival, de film Elvy’s Wereld en van de insta-serie Anymoody’s, zingt de aanstekelijke titelsong van de magische familiefilm Engel, die vanaf 5 augustus in de Nederlandse bioscopen te zien is.

Door de coronacrisis is het aanbod voor familiefilms deze zomer zeer beperkt. Daarom heeft Just Film Distribution alles op alles gezet om deze familiefilm pur sang deze zomer alsnog in de bioscoop uit te brengen. Een feest voor gezinnen die zich met de avontuurlijke film Engel mee kunnen laten slepen in de bijzondere wereld van het 11-jarige onzekere meisje Engel. Zij vindt op een goede dag een magisch wensklokje dat haar leven totaal verandert. Want alles wat ze wenst, komt uit! En wie wil dat nou niet…?
 
‘Dichterbij’ is speciaal geschreven en geproduceerd voor Engel door Niels Zuiderhoek & Simon Gitstels. Zij zijn tevens verantwoordelijk voor tracks van o.a Di-rect & Kensington. ‘Dichterbij’ is opgenomen in de studio in Berlijn. De bijbehorende videoclip wordt zaterdag 20juni gereleased. De single bevat ook een B-track getiteld ‘Mooi Begint Van Binnen’ die tevens in de film te horen is en ook door Femke gezongen wordt.
 
De catchy Engel-titelsong ‘Dichterbij’ is vanaf vandaag beschikbaar en te beluisteren via Spotify.
 
TikTok en Engel
Speciaal voor ‘Dichterbij’ is voor alle fans een TikTok dansje bedacht. Deze wordt door Femke Meines op 21 juni op de TikTok-account van Engel gelanceerd.
 
Over Engel
De avontuurlijke familiefilm Engel is gebaseerd op het gelijknamige boek van Isa Hoes en haar dochter Vlinder Kamerling. Niemand minder dan Isa Hoes (De Ontsnapping, Celbok H), die tevens als creatief producent optreedt, en Barry Atsma (Bankier van het Verzet, Mannenharten 2, Klem) spelen de ouders van Engel, een rol van de innemende Liz Vergeer (Bumperkleef, Mees Kees in de Wolken, Bankier van het Verzet).


COVER-DICHTERBIJ-TITELSONG-ENGEL.jpg