Reservoir heeft in samenwerking met CTM een wereldwijde publishing deal getekend voor Thom Bridges.

"/> Reservoir heeft in samenwerking met CTM een wereldwijde publishing deal getekend voor Thom Bridges.

"/> RESERVOIR EN CTM CO-SIGNEN #1 BILLBOARD SCHRIJVER/PRODUCER THOM BRIDGES — CTM
23 oktober 2019

RESERVOIR EN CTM CO-SIGNEN #1 BILLBOARD SCHRIJVER/PRODUCER THOM BRIDGES

Reservoir heeft in samenwerking met CTM een wereldwijde publishing deal getekend voor Thom Bridges. Door deze joint venture zullen Reservoir en CTM samenwerken aan alle creatieve en administratieve aspecten van de carrière van Thom Bridges, inclusief de ondersteuning van zijn volgende project met Universal Music Duitsland. Recent heeft Thom Bridges meegewerkt aan de nieuwe single “Let’s Get Married” van Yellow Claw featuring Offset en Era Istrefi.

De in Nederland geboren Thom Bridges, wonend in Amsterdam en Los Angeles, is een zeer gewilde schrijver-producer die vooral bekend staat om zijn samenwerkingen met het Nederlandse DJ-producer duo Yellow Claw. Thom Bridges werkte samen met het duo op hun #1 Billboard Dance-album Blood For Mercy. Hierna werkte hij ook mee aan de vervolgalbums Los Amsterdam, New Blood en Danger Days, met onder andere samenwerkingen met DJ Snake, Elliphant, Tinie Tempah, Quavo en Juicy J. Hij schreef ook mee aan de recente singles ‘Baila Conmigo’ en ‘We Can Get High’ van Yellow Claw. Thom Bridges’ remix van Olivia Holt’s ‘Generous’ leverde hem zijn tweede Billboard #1 op. Tot op heden zijn zijn werken meer dan een miljard keer gestreamd.

Thom Bridges is pas 25 jaar oud en heeft al een indrukwekkende lijst van samenwerkingen met artiesten uit meerdere genres, waaronder David Guetta, 30 Seconds To Mars, James Arthur, Jason Derulo, A$AP Ferg, Snoop Dog, Tiësto, Steve Aoki, T-Pain , Gucci Mane, Agnez Mo, Sofia Reyes en Martin Jensen, om er maar een paar te noemen.

“Ik ben erg trots op hoe Thom zich de afgelopen vijf jaar als succesvol schrijver en producer onder de vleugels van CTM heeft ontwikkeld”, vertelt Managing Director van CTM Publishing, Jitze de Raaff, met wie Thom al sinds 2014 samenwerkt.

“Ik ben blij om eindelijk aan te kondigen dat ik een publishing deal heb getekend met Reservoir en CTM Publishing. Een nieuwe familie, nieuwe avonturen en veel nieuwe muziek in aantocht”, zegt Bridges.

“Thom is een van de meest energieke, opkomende talenten die ik ben tegengekomen. Het is geweldig om hem, samen met onze partner CTM, te verwelkomen bij de Reservoir familie, waar wij onze krachten bundelen en netwerk gebruiken om zijn indrukwekkende carrière verder te ontwikkelen”, voegt Reservoir’s Creative EVP Donna Caseine hieraan toe. 


CTM - Thom Bridges.jpg