5 maart 2018

Britt Scholte & Urvin Monte doen mee aan ‘Dance Dance Dance’

Dit najaar kan er weer genoten worden van spectaculaire dansmoves in het vierde seizoen van ‘Dance Dance Dance’. Vijf nieuwe BN’er-duo’s werken zich vanaf vandaag letterlijk in het zweet voor de winst. Dit zijn Bridget Maasland en haar goede vriend en acteur Jelle de Jong, liefdesduo Holly Mae Brood & Soy Kroon, voormalig GTST-collega’s Britt Scholte & Urvin Monte, presentatrice Marlayne Sahupala en presentator/acteur Patrick Martens en kookbuddies Miljuschka Witzenhausen en London Loy.

Deze koppels beginnen aan de maandenlange en loodzware trainingsperiode die hoort bij deelname aan dit programma. Allemaal met maar één doel voor ogen: indruk maken met waanzinnige dansoptredens, waarbij spraakmakende technieken in de tv-studio voor een extra dimensie zorgen.

En niet voor niets, want het harde werken op de dansvloer wordt beloond. Elk koppel verdient met hun deelname sowieso een bedrag van 25.000 euro voor een door henzelf gekozen doel. Het winnende duo krijgt maar liefst 100.000 euro om te schenken aan hun goede doel.  

 


Dance Dance DanceDEF 2018 .jpg