18 oktober 2016

CTM Studio’s opent zijn deuren

Sinds vandaag heeft CTM Entertainment zijn eigen writingroom / opname studio in de kelder. Voor een Entertainment bedrijf met een publishing en muziekmanagement tak, is een goede opname ruimte onmisbaar. Veel studios zijn te duur en te complex voor schrijf sessies. Dit kan problematisch zijn voor opkomend talent en tegenwerken bij het schrijven van nieuw materiaal of werken met nieuwe mensen. CTM wilde dit probleem tackelen door een simpele, comfortable ruimte te creeren voor zijn schrijvers. Ondanks dat de set-up simpel gehouden is, heeft de studio alles wat nodig is om met een groep te schrijven en een demo op te nemen.

Naast de opname studio, heeft CTM 2 video editing suits, waar een groot deel van de post productie van one Film en TV afdeling wordt gerealiseerd. Door dit in-house aan te bieden kan CTM snel handelen en flexibel reageren tijdens al onze projecten.