KLUBBB3 is een idee van 3 bevriende muzikanten en zangers die hun passie voor echte en ware schlager delen.

"/> KLUBBB3 is een idee van 3 bevriende muzikanten en zangers die hun passie voor echte en ware schlager delen.

"/> Nieuw album van Jan Smit, KluBBB3 Vorsicht Unzensiert! — CTM
8 januari 2016

Nieuw album van Jan Smit, KluBBB3 Vorsicht Unzensiert!

KLUBBB3 is een idee van 3 bevriende muzikanten en zangers die hun passie voor echte en ware schlager delen. Florian Silbereisen heeft als presentator van één van Duitslands grootste entertainmentshows een enorme bekendheid. Hetzelfde geldt voor zijn vrienden Jan Smit en Christoff. Jan Smit is in zijn thuisland Nederland een echte ster van het Nederlandse lied. Christoff is net als Jan in België de nationale superster. 365 dagen per jaar is deze man volgeboekt.

Als 3 echte vrienden en muzikale grootmachten gingen ze als nieuwe schlagerformatie aan de slag in de studio. Het was meteen duidelijk dat de heren elkaar goed kenden en met veel plezier voor de microfoons stonden. ‘Het is de bedoeling dat mensen die fan zijn van het genre Schlager maar ook mensen die hier juist niet van houden toch zien hoe humorvol en feestelijk het album is’ aldus het trio.

KLUBBB3 is recht door zee en dat hoor je terug op het album. De liedjes zijn gemaakt om gelijk te blijven hangen in je hoofd. Alle clichés worden gebruikt en dankzij Uwe Busse en Tobias Reitz zijn ze erin geslaagd een echt uniek album te creëren

Grappige teksten zoals „schalt mich ein, schalt mich aus und hol alles aus mir raus. Du schaffst das schon” tekenen een glimlach op je gezicht. Vorsicht, Unzensiert! ‘Schlager in zijn puurste vorm’. Jan Smit zal de gehele maand Januari in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland zijn waar een bomvol promotieschema klaarstaat voor de 3 heren. Het album is vanaf vandaag te koop.