De 100% NL ochtendshow ‘Goeiemorgen Lex’ wordt volgende week door een duo gepresenteerd: Jan Smit en dj Lex Gaarthuis. Zij zijn vanaf maandag samen op het station te horen.

"/> De 100% NL ochtendshow ‘Goeiemorgen Lex’ wordt volgende week door een duo gepresenteerd: Jan Smit en dj Lex Gaarthuis. Zij zijn vanaf maandag samen op het station te horen.

"/> Een week lang Kerst met Jan Smit en Lex Gaarthuis op 100% NL  — CTM
3 december 2015

Een week lang Kerst met Jan Smit en Lex Gaarthuis op 100% NL 

De 100% NL ochtendshow ‘Goeiemorgen Lex’ wordt volgende week door een duo gepresenteerd: Jan Smit en dj Lex Gaarthuis. Zij zijn vanaf maandag samen op het station te horen. En dat betekent een week lang volop Kerst tijdens ‘Goeiemorgen Lex’! 

De ochtendshow wordt vanaf aanstaande maandag omgedoopt naar ‘Op weg naar Kerst, met Jan Smit op 100% NL’. Een week lang schuiven bekende gasten aan bij de ‘Ontbijttafel van de Sterren’, chef-kok Ramon Beuk maakt elke dag heerlijke kerstontbijtjes klaar, ‘de KerstJan’ vertelt bijzondere verhalen over kerstliedjes die we allemaal kennen en luisteraars maken kans op een weekend kerstshoppen in Londen.

Jan Smit: “Inmiddels is het al weer het zesde jaar dat ik mijn eigen radioprogramma op 100%NL presenteer, daar ben ik erg trots op! Ook deze kersteditie van 100% Jan wordt bijzonder, ik heb er zin in! Mijn grote vriend Douwe Bob komt in de studio langs om op te treden, Ramon Beuk geeft Lex en mij tips, zodat wij voor een groepje 100% NL luisteraars een lekker kerstontbijt kunnen maken en ik speel met mijn band natuurlijk nummers van mijn nieuwe kerstalbum”. Lex Gaarthuis: “Erg leuk om volgende week de luisteraars van de ochtendshow in kerstsfeer te brengen. Met deze bijzondere kerstweek met Jan Smit gaat dat zéker weten lukken! Ik kijk er naar uit om weer samen met Jan een week lang de ochtendshow op 100% NL te maken!” 

Bij Jeroen van der Boom aan de keukentafel 

Aanstaande maandag 7 december is de start van de kerstweek aan de keukentafel van Jeroen van der Boom. Jan is samen met Jeroen, de 3JS en Dave en Arjan van The Kik in Zweden op zoek gegaan naar het ultieme kerstliedje, zij zijn a.s. maandag ook aanwezig. Afgelopen week gingen Lex Gaarthuis en zijn sidekick Lex Landeweerd op pad om alvast op zoek te gaan naar kerstversiering voor het huis van Jeroen van der Boom. Hoe dit er aan toe ging zie je hier

Op weg naar Kerst met Jan Smit: van maandag 7 december tot en met vrijdag 11 december op 100% NL.