6 januari 2016

CTM Entertainment en Talk To The Management kondigen joint venture aan: CTTTM

Met onmiddellijke ingang zal Talk To The Management onderdeel gaan uitmaken van CTM Entertainment. Ook zal het bedrijf zich gaan vestigen in Hilversum, waar het hoofdkantoor van CTM zich bevindt.

 

Talk To The Management werd in 2011 opgericht door Eric van der Kwast als management bureau dat artiesten in de dance scene vertegenwoordigt. In 2013 sloot Reinier Dike zich aan als co-eigenaar van het bedrijf. TTTM heeft artiesten/acts als Sick Individuals, Justin Prime, Stadiumx, en vele andere talentvolle DJs/producers onder haar hoede.

Ook is het bedrijf in 2015 een eigen platenlabel gestart, genaamd ‘TurnItUp Muzik’. Het label biedt opkomende, talentvolle DJs/producers een platform aan door middel van het uitbrengen van muziek en hosten van evenementen.

Eric van der Kwast, CEO van Talk To The Management, zegt:  ‘’We zien vele mogelijkheden voor het nieuwe TTTM. Ook is het positief nieuws voor onze artiesten; songwriting is immers essentieel voor hun producties en het wereldwijde CTM publishing netwerk kan hen hierbij van grote dienst zijn. Wij kijken ernaar uit om TTTM verder te ontwikkelen in deze snel evoluerende en almaar uitbreidende scene.’’

 

CTM Entertainment is een van de meest succesvolle entertainment bedrijven van Europa en actief als muziekuitgeverij (o.a. Prince, John Lennon, Daft Punk, Reservoir, Pulse), film producent (in 2015 drie premières op het Nederlands Film Festival), TV producties (Kids Top 20) en als management/muziek label (Jan Smit, Do).

Jitze de Raaff, Managing Director van CTM Music & Management en CTM Publishing: ‘’Ik volg Eric al een aantal jaren en de ontwikkeling van TTTM sinds Reinier zich bij het bedrijf voegde. We zijn enthousiast over de basis die zij hebben weten te creëren als succesvol dance entertainment bedrijf en we zien vele mogelijkheden om TTTM en TurnItUp Muzik naar een wereldwijd toonaangevend niveau te tillen middels de synergiën met CTM.’’