CTM Publishing heeft een aantal (positieve) stappen ondernomen om te blijven moderniseren in de ​continu veranderende publishing wereld.

"/> CTM Publishing heeft een aantal (positieve) stappen ondernomen om te blijven moderniseren in de ​continu veranderende publishing wereld.

"/> 4 x per jaar afrekenen — CTM
2 juni 2020

4 x per jaar afrekenen


CTM Publishing heeft een aantal (positieve) stappen ondernomen om te blijven moderniseren in de continu veranderende publishing wereld. Wij als independent publisher willen onze componisten zo  goed en transparant mogelijk blijven bedienen en daarom zijn wij trots en blij dat wij met ingang van dit jaar onze statements niet meer 2x per jaar gaan verwerken en updaten, maar dat wij dit vanaf nu 4x per jaar, ieder kwartaal, zullen gaan doen!

Het grote voordeel hiervan is dat onze componisten veel sneller beschikken over hun liquide middelen en/of dat hun openstaande voorschotten sneller kunnen inlopen (recoupen).

Daarnaast lukt het ons tegenwoordig ook om deze informatie sneller te kunnen updaten en verwerken in de  CTM Online Royalty Portal vandaar dat deze update niet meer 90 dagen na ieder kwartaal geüpdatet zullen worden, maar dat we dit al na 60 dagen zullen doen.


CTM_LogoFC_RGB_Blue_CTM_Logo 22.jpg