14 november 2014

Nieuw bij NPO Zapp: ‘Met de Billen Bloot’


Wanneer heb jij voor het laatst gehuild? Hoe versier jij een meisje? Waar word je verlegen van? Hoe was jouw eerste keer? Hoe ziet jouw geluksonderbroek eruit? Wat zouden Ruud Feltkamp, Glennis Grace, Andre Hazes jr., Kim-Lian van der Meij, Ralf Mackenbach, Yes-R, Marly van der Velden, Nils Käller (MainStreet), Dioni Jurado (B-Brave), Géza Weisz, Britt Scholte (Brugklas) en Andy van der Meijde hierop antwoorden? Dat is vanaf zaterdag 10 januari te zien in Met de Billen Bloot van de AVROTROS op NPO Zapp.

Met de Billen Bloot is een spannend spelprogramma waarin kinderen en jongeren een Nederlandse ster het hemd van het lijf mogen vragen, vragen die volwassenen ze nooit zouden durven stellen. Dit alles in de strijd om een ontmoeting met die ster. Want wie zijn idool het beste kan inschatten, maakt kans om oog in oog te staan met zijn of haar idool.

De ster bevindt zich op de bovenste etage van het gebouw, de kandidaten op de begane grond. Om boven te komen, moeten zij gebruik maken van drie liften. Elke lift staat voor een antwoordmogelijkheid; A, B of C. Elk goed antwoord brengt de lift en daarmee de kandidaten in die lift een etage hoger. De overgebleven kandidaten die na 8 vragen bijna de hoogste etage bereikt hebben, krijgen een finalevraag. Wie deze vraag het best beantwoordt, mag met de lift naar de bovenste etage waar zijn of haar idool staat te wachten!

Een ontmoeting om van te dromen, want de winnaar mag zijn of haar idool bombarderen met stoute en spannende vragen. Voor hem of haar gaat de ster compleet Met de Billen Bloot!

Vanaf zaterdag 10 januari 2015, 12 weken lang om 17:20 uur bij de AVROTROS op NPO 3.