3 juni 2015

Net5 bekijkt of vakantievlam een blijvertje is


Net5 zendt binnenkort Vakantieliefdes: Hoe is het nu met? uit. In dit programma bezoekt de zender de vrouwen uit het tweede seizoen van Vakantieliefdes om te kijken hoe het met hen is. De dames werden vorig jaar herenigd met hun buitenlandse vakantieliefde om er achter te komen of hij de ware was. Wat is de liefdesstatus een jaar na dato? Dat is vanaf dinsdag 30 juni wekelijks om 21:30 uur te zien bij Net5 in Vakantieliefdes: Hoe is het nu met?

Begin vorig jaar was in het romantische realityprogramma Vakantieliefdes te zien hoe Nederlandse vrouwen onderzochten of de Don Juan die ze op reis ontmoetten, meer was dan alleen een vakantielover. De ene keer gingen de dames naar het buitenland, de andere keer kwam hun vlam naar Nederland. Zo gingen er dames naar hun liefde in Minnesota, Costa Rica of Ghana, terwijl andere vrouwen in Nederland werden opgezocht door hun geliefde uit Turkije, Argentiniƫ of Kenia. Bij de meeste tortelduifjes leek het destijds echte liefde te zijn, voor een enkeling bleef het bij een korte romance.

Inmiddels is het een jaar later en is de grote vraag: hoe is het nu met het liefdesleven van de vrouwen? In Vakantieliefdes: Hoe is het nu met? vertellen de dames wat er is gebeurd nadat de cameraploeg verdween.

Vakantieliefdes: Hoe is het nu met?
Vanaf dinsdag 30 juni 2015 wekelijks om 21:30 uur bij Net5.

NET5.nl/Vakantieliefdes