4 april 2023

Loek van der Grinten gaat samenwerking aan met CTM Publishing

Loek, ook wel bekend onder zijn alias Lukaz, heeft afgelopen jaren naam gemaakt door samenwerkingen met artiesten als Maan, Alain Clark, Jacqueline Govaert en Bente. Recent werkte Lukaz mee aan ‘Burning Daylight’, de Nederlandse deelname aan het Eurovisie Songfestival 2023 van Dion Cooper en Mia Nicolai.

Stephanie McGuire, Senior A&R International bij CTM: “Loek aka Lukaz is een groot talent en – niet geheel onbelangrijk – een fijn persoon om mee samen te werken. Dat heb ik de afgelopen tijd kunnen meemaken omdat we al veel hebben samengewerkt op gezamenlijke projecten. Het was voor ons daarom ook een heel logische stap om de samenwerking officieel te maken.”

Loek van der Grinten: “Ik heb erg veel zin in de samenwerking met het team van CTM. Het voelt een klein beetje als thuiskomen gezien ik hier in het verleden al eens in een fonds heb gezeten. Nu ik dit jaar heb meegewerkt aan de Nederlandse inzending voor het Eurovisie Songfestival als componist en co-producer start er voor mijn gevoel weer een nieuw hoofdstuk in mijn carrière.”