Marcel Fisser

Marcel Fisser, (10 augustus, 1968) is een Sessiegitarist voor talloze Nederlandse en Vlaamse artiesten. Hij heeft live getourd met o.a Alain Clark, Mathilde Santing, Ruth Jacott en Shirley Bassey, Dana Winner.

Als bandleider van de Marcel Fisser Band begeleidt hij o.a. de concerten Muziekfeest van het Jaar en Beste Zangers Live. En ook de solo artiesten zoals Floor Jansen, Jan Smit en Nick & Simon

Marcel werkt als muziekproducer bij het Televisie programma Hazes Is De Basis en Beste Zangers, waar verschillende hits uit voortgekomen zijn. De wel bekende nummers: ‘Duurt Te Lang’ – Davina Michel, ‘Pa Olvidarte’ – Emma Heesters & Rolf Sanchez, ‘Ik Leef Mijn Eigen Leven’ – Andre Hazes en ‘Door De Wind’ – Miss Montreal.

Gaande jaren gaat de focus steeds meer naar componeren en produceren. Dit doet hij o.a voor Andre Hazes, Belle Perez, Piet Junior, Frans Duijts, Ginger, Wolter Kroes, Senna en Gerard Joling, Laura Lynn.

De invloed van de liefde voor de country, country/pop/rock is altijd wel een beetje te horen in de producties die ik doe aan de stijl van gitaar spelen en de samenzang in de koortjes.