Kimberly Fransens

Kimberly Fransens is nog piepjong wanneer zij meespeelt in musicals als ‘The Sound of Music’ en ‘Annie’. Ze besluit het serieus aan te pakken en volgt gerenommeerde zang-, dans- en musicalopleidingen voordat zij besluit om auditie te doen voor het Conservatorium. Ze wordt aangenomen: het begin van een professionele carrière.  

Het grote publiek leert Kimberly Fransens kennen door talentenjachten zoals IDOLS (2016) en The Voice of Holland (2019). Haar deelname levert haar een eerste hit op: ’To The Stars’, tevens de titelsong van de film ’Whitestar’.  
Van pop tot klassiek en R&B: met haar ijzersterke stem blaast zij iedereen omver.  
En dat is menigeen opgevallen. Met hits zoals ’Love You Better’ featuring Julian Jordan en ’Forget To Remember’ featuring Yellow Claw verovert Kimberly zowel in Nederland als daarbuiten de hitlijsten.  

Kimberly Fransens breekt records.  
Zo staat vanaf 2021 drie edities en maar liefst 30 x in een voorprogramma van de Amsterdame Zomer, maar ook online gooit zij hoge ogen. Haar covers gaan meer dan eens viraal en de views op TikTok schieten regelmatig door tot in de miljoenen. Zélfs tweevoudig Eurovisie-winnares Loreen ontgaat het talent van Kimberly niet. 

In 2022 wordt ze door de Belgische artiest Jérémy Vrielinck gevraagd om samen muziek uit te brengen. En met succes: ’Kom Jij Uit De Hemel Vallen’ komt op #43 binnen in de Vlaamse Top 50. Ze valt daardoor op bij het duo Viktor & Kobe en haar volgende Belgische samenwerking is een feit: ’Nu Staan We Hier‘. Ook hiermee beland Kimberly in de Vlaamse Top 50.  

2023 heeft nog meer voor Kimberly Fransens in petto. In het voorjaar brengt zij haar eigen single ’Voel Jij Dat Ook’ uit. Een ’s zomerse meezinger, geproduceerd door John Dirne.