Kimberly Fransens

De 29-jarige zangeres en artiest Kimberly Fransens combineert killer vocals met haar sterke persoonlijkheid in al haar muziek en optredens. Van Hollandse bodem en de internationale hitlijsten ingeblazen met hits zoals “Love You Better” ft. Julian Jordan en “Forget to remember”, ft. Yellow Claw, en met releases uitgebracht op labels zoals Powerhouse, 8ball Music, Armada, Cloud9, STMPD RCRDS, en Roc Nation.

Dromend over het maken van muziek op al een jonge leeftijd, begon Kimberly haar carrière in musicals zoals “The Sound of Music” en “Annie”. Met een mooie achtergrond in de muziek, werd het bij de audities voor het Conservatorium direct duidelijk dat Fransens niet zomaar een talent was. In 2016 besloot Kimberly een nieuw avontuur aan te gaan bij de talentenshow IDOLS. Haar live-optreden van ‘Stone Cold’ in de liveshows, waar ze optrad in een gevulde badkuip, ging viraal op social media en verzekerde haar een plek in de finale.

Vanaf dat moment heeft Kimberly hard gewerkt aan het creëren van haar eigen muziek/geluid en optreden over de gehele wereld op diverse podia. Op haar eigen YouTube kanaal covered Kimberly regelmatig killer hits van de nieuwste tracks, die regelmatig gedeeld worden door de originele artiest. Met video’s die meer dan miljoen views bereiken en met ruim 55K abonnees, is Fransens’ YouTube kanaal zeker één om in de gaten te houden. Ook als huis artiest van Radio 538 progamma ‘Platenbazen’ gooit Kimberly hoge ogen. Hier laat ze vocaal vuurwerk zien met het zingen van zo ongeveer alle genres en weet ze alle liedjes eigen te maken.

In 2019 deed Kimberly auditie voor de talentenjacht der talentenjachten: ‘The Voice Of Holland’, waar zij met haar versie van Céline Dion’s ‘My Heart Will Go On’ alle vier de stoelen binnen no-time wist te draaien. Met killer looks maar ook strakke dans moves werd Kimberly veel meer dan alleen een sublieme zangeres, zij ontplooide tot een ware artiest. ‘The Voice Of Holland’ was het startsein van een nog mooiere carrière, waarmee zij definitief besluit Nederlandstalige singles uit te brengen. Een van haar songs werd zelfs te titelsong van de Nederlandse speelfilm ‘Whitestar’.

Tijdens de corona periode zat K zeker niet stil. Ze bracht independent singles ‘Wat ik verdien’, ‘Bliksem’, ‘Was het maar gister’, ‘Beter’ en ‘We komen er wel uit’ uit. Hierbij kreeg ze al support van Radio 5, 100%NL, Radio 2 Vlaanderen, Q music & Giel. Ook bracht ze een Kerst EP uit en coverde haar favoriete kerst songs. Ook weet ze in een jaar 65.000 volgers op tiktok en zingt hier de sterren van de hemel!

Zomer 2020 en 2021 stond Kimberly gemiddeld 30 keer als voorprogramma bij de Amsterdamse Zomer in het Olympisch stadion. Hier bewijst zij het talent te beschikken avond aan avond de zaal plat te spelen.

Met eindeloze passie, doorzettingsvermogen en nog vele dromen, bewijst Kimberly Fransens zich als een van de meest veelbelovende artiesten van Nederland. Begin 2022 tekent ze bij CTM Music en is ze klaar om NL te veroveren!