Bluckther

BLUCKTHER bereikte al vroeg in zijn carrière een van zijn meer gewenste dromen, met zijn eerste release op Sony Music, met zijn nummer “Higher” deelde hij een plek op “Club Sounds Vol.75” met de supersterren dj’s: David Guetta, Calvin Harris , Hardwell, Axwell & Ingrosso en nog veel meer.

Na dit enorme succes besloot hij door te gaan met het ontwikkelen van zijn geluiden, het maken van nieuwe opnames die over de hele wereld zijn gespeeld, zoals (Tomorrowland Mainstage, Encore Las Vegas, Ultra Miami en meer) ondersteund door de grootste namen in de industrie zoals : Tiesto, Don Diablo, Afrojack, Fedde Le Grand, Steve Aoki, Diplo, Laidback Luke, Dannic, Lucas & Steve en nog veel meer.

Hun nummers zijn honderdduizenden keer gereproduceerd op YouTube, Soundcloud en Spotify, waardoor ze zich positioneren als een van de best verkochte beatports.

Je kunt er zeker van zijn dat Bluckther met grote sprongen groeit en constant nummers uitbrengt die altijd een grote impact hebben in de scene. De toekomst belooft het beste wat komen gaat.