Backsnap


De Sheik-broers, die de olie-industrie helemaal achter zich hebben gelaten en zich hebben gestort op de muziekindustrie, vormen een dynamisch duo. Deze twee personen heten Idries Sheik en Raoul Sheik, en samen brengen ze het podium tot leven met hun kenmerkende mix van muziek en exclusieve, opzwepende tracks, terwijl ze live hun eigen samples gebruiken!

Hun wederzijdse waardering voor elkaars muzikale stijlen resoneerde zo diep dat ze besloten hebben om samen DJ-optredens te verzorgen. Deze buitengewone connectie is voelbaar wanneer ze optreden, aangezien ze bekend staan om hun back-to-back sets.

In de studio is Backsnap in staat om veel verschillende muziekgenres te produceren, maar hun muzikale wortels liggen stevig verankerd in Caribische muziek. Hun onwankelbare toewijding en passie voor muziek zijn buitengewoon hoog, wat verklaart waarom het geen verrassing is dat hun muziek en live-optredens het publiek gegarandeerd in vuur en vlam zetten.

Hun motto, “Leef als een Sheik,” is niet alleen hun persoonlijke levensmotto maar ook een boodschap die ze overbrengen via hun muziek.