Autolaser

Diep uit de bossen van Noorwegen is Autolaser een leider geworden in de toekomstige basovername in de afgelopen jaren, samen met tijdgenoten zoals Kygo en Lido. Zijn consistente releases van hoge kwaliteit onderscheiden hem en hebben hem een nietje gemaakt met smaakmakersblogs en een bedreiging om de felbegeerde miljoen streams te markeren tussen muziekplatforms met elk van zijn releases.

Alleen al in 2015-2016 heeft Auto meer dan 40 miljoen gecombineerde streams op internet verzameld en te zien op BBC Radio, Complex, Thissongissick, Dancing Astronaut en vele andere prestigieuze sites. Zijn muziek wordt ook publiekelijk ondersteund en gespeeld door gevestigde artiesten zoals Porter Robinson, Steve Aoki, de Bingo Players, Grandtheft, Sweater Beats en nog veel meer.

Autolaser heeft ook officiĆ«le remixes voor Keys en Krates en de legendarische Mark Morrison beveiligd voor zijn klassieker “Return of the Mack”. Hij weigert echter te rusten en blijft de grenzen van zijn geluid verleggen: hij heeft een supergroep gevormd “Coolwater Set”. Met #1 Billboard-kaart de Far East Movement topper en is ook gepland voor een officiĆ«le Sting-remix later dit jaar. Autolaser’s ingewikkelde productie, weelderige bas-bursts en dromerige basis vormen een echt speciale combinatie en hij zal zeker nog hogere doelen bereiken in de nabije toekomst.