Insomniac heeft een wereldwijde publishingovereenkomst gesloten met CTM Publishing. De rechten zullen beheerd worden onder de naam Sounds That Never Sleep Publishing.

"/> Insomniac heeft een wereldwijde publishingovereenkomst gesloten met CTM Publishing. De rechten zullen beheerd worden onder de naam Sounds That Never Sleep Publishing.

"/> Insomniac gaat wereldwijde publishingsamenwerking aan met CTM — CTM
18 augustus 2020

Insomniac gaat wereldwijde publishingsamenwerking aan met CTM

Insomniac heeft een wereldwijde publishingovereenkomst gesloten met CTM Publishing. De rechten zullen beheerd worden onder de naam Sounds That Never Sleep Publishing.

Insomniac Records is sinds 2014 actief als platenlabel. Onder de catalogus valt muziek van Chris Lake, Dombresky, Habstrakt en Redlight. Insomniac Records heeft tot nu toe meer dan 200 nummers uitgegeven. In 2018 breidde Insomniac Records zijn activiteiten uit met de lancering van Insomniac Music Group waarmee op verschillende vlakken ondersteuning kon worden geboden aan artiesten. Naast het netwerk van eigen labels, zoals HARD Recs, Bassrush Records, IN / ROTATION, Dreamsrare Records en Discovery Project, werkt Insomniac Music Group ook samen met diverse labels die worden gerund door artiesten, zoals NGHTMRE, Catch and Release, What To Do en All We Have is Now.

Met de lancering van Sounds That Never Sleep Publishing, positioneert Insomniac Music Group zichzelf als een one-stop-shop in de wereld van dancemuziek.

André de Raaff, CEO van CTM: “Het is een logische stap voor Insomniac om hun activiteiten uit te breiden met rechten voor het publiceren van muziek. We zijn blij en trots dat ze CTM als hun partner hebben gekozen en we zijn ervan overtuigd dat we het juiste bedrijf voor hen kunnen zijn op basis van onze ervaring met het uitgeven van muziek, ons netwerk en wereldwijde kennis. We kijken ernaar uit om van Sounds That Never Sleep Publishing een toonaangevende speler in de in het uitgeven van dancemuziek te maken, waar Insomniac op veel gebieden al een dominante speler is. “


Schermafbeelding-2020-08-18-om-11.06.07_800x450_acf_cropped.png


JOE WISEMAN, INSOMNIAC

JOE WISEMAN, INSOMNIAC