Maan is een van de meest succesvolle Nederlandse zangeres van dit moment met meer dan 300 miljoen streams en tevens in de afgelopen drie jaar gekozen als beste zangeres van Nederland.

"/> Maan is een van de meest succesvolle Nederlandse zangeres van dit moment met meer dan 300 miljoen streams en tevens in de afgelopen drie jaar gekozen als beste zangeres van Nederland.

"/> Maan de Steenwinkel tekent exclusieve publishing deal met CTM — CTM
22 oktober 2020

Maan de Steenwinkel tekent exclusieve publishing deal met CTM

Maan is een van de meest succesvolle Nederlandse zangeres van dit moment met meer dan 300 miljoen streams en tevens in de afgelopen drie jaar gekozen als beste zangeres van Nederland.

Maan is ook een zeer succesvolle componist/auteur en is onder andere mede-componist/auteur van alle nummers op haar begin 2020 uitgebrachte debuutalbum “Onverstaanbaar”, met onder andere het prachtige Ze Huilt Maar Ze Lacht, dat de #1 positie in de album chart en ook de gouden status bereikte. Naast het schrijven voor haar eigen carrière zal Maan ook actiever willen worden in het schrijven voor andere artiesten.

Na het winnen van The Voice in 2016 hebben al meer dan 20 singles van Maan de charts behaald, waarvan 1 dubbel-platina (‘Blijf bij mij ft Ronnie Flex’), 2 platina (‘Hij Is Van Mij’ & ‘Ze Huilt Maar Ze Lacht’) en 9 goud (o.a. ‘Spijt ft Jonna Fraser’, ‘Lief Zoals Je Bent’ en ‘Zo Kan Het Dus Ook’) werden onderscheiden;

Quote Maan: “ik zit nu midden in de zoektocht naar wie ik ben als schrijver, wat mijn identiteit is en wat ik het liefste wil maken. Daarom vind ik het heel fijn om samen te werken met een team die mij daar 100% in kan begeleiden, me uit durft te dagen, out of the box te denken om me helemaal te kunnen ontwikkelen op alle vlakken als schrijver. Zowel voor mezelf als voor andere artiesten. Dit alles vond ik in CTM, een heel fijn team die dag en nacht klaar staan om vol gas te geven, dus ik hoop dat het begin is van een prachtige muzikale reis.

Jitze de Raaff: “Wij zien er naar uit om bij te mogen dragen aan de verdere successen van alle werken tot nu toe door Maan geschreven en om haar toekomstige carrière als componist met onze nationale en internationale teams verder creatief te ondersteunen en begeleiden. Wij zijn trots op deze samenwerking en het vertrouwen dat Maan ons heeft gegeven.


Maan de Steenwinkel.jpg