Vanaf 1 januari 2019 zal CTM exclusief de Meisel catalogus in de Benelux vertegenwoordigen. Meisel Musikverlage is al jaren een van de toonaangevende onafhankelijke muziekuitgevers in Europa.

"/> Vanaf 1 januari 2019 zal CTM exclusief de Meisel catalogus in de Benelux vertegenwoordigen. Meisel Musikverlage is al jaren een van de toonaangevende onafhankelijke muziekuitgevers in Europa.

"/> CTM Publishing sluit subpublishing deal met Meisel Musikverlage — CTM
7 januari 2019

CTM Publishing sluit subpublishing deal met Meisel Musikverlage

Vanaf 1 januari 2019 zal CTM exclusief de Meisel catalogus in de Benelux vertegenwoordigen. Meisel Musikverlage is al jaren een van de toonaangevende onafhankelijke muziekuitgevers in Europa.


20180920_230320[2].jpg

Opgericht in 1926, wordt het bedrijf nog steeds gerund door de Meisel familie en heeft het honderden gouden en platina awards verkregen, zowel voor nationaal en internationaal succes.

“Ik ken Jitze, Tim en Andre al jaren door onze nauwe samenwerking met CTM / IMAGEM. CTM is voor mij de meest creatieve en actieve uitgever in de BeNeLux en daarom een logische keuze voor Meisel Musikverlage, die al bijna 100 jaar verantwoordelijk is voor een oneindig aantal hits. Met onze internationale ambities, hebben we intensief gezocht naar de beste partners in de wereld. Het is daarom voor mij een groot plezier dat CTM en Meisel nog nauwer zullen samenwerken. Ik ben ervan overtuigd dat CTM onze catalogus in de BeNeLux tot een groot succes zal brengen.” Jens-Markus Wegener, General Manager van Meisel Musikverlage.

Meisels historische catalogus is uniek en bevat veel grote copyrights,” voegt CTM-MD Jitze de Raaff. “Mede door de komst van Jens Markus Wegener, zijn de ambities voor Meisel groter dan ooit tevoren. Daarom zijn wij erg trots om Meisel te vertegenwoordigen en te blijven samenwerken met Jens Markus Wegener. We kijken uit naar een lange en succesvolle partnerschap met Kirsten Meisel en haar geweldige team.”

Met deze catalogus vertegenwoordigd CTM prachtige werken van Giorgio Moroder, Marianne Rosenberg, Modern Talking en vele andere klassiekers.