ZAPP KIDS TOP 20 / CTM TV ZOEKT PARTTIME REDACTIE-ASSISTENT

KT20_logo_2018_Zapp_transparant.png

ZAPP KIDS TOP 20/CTM TV ZOEKT PARTTIME REDACTIE-ASSISTENT (per half augustus, 2 dagen per week, tot half december).

Adem jij muziek? Volg je de nieuwste trends op social media en ben je goed op de hoogte van de nieuwste YouTube-sterren? Heb je tevens een grote affiniteit met kids? Als jij dit helemaal bent en je vindt het te gek om televisie en online content te maken, dan ben jij misschien wel de nieuwe redactie-assistent van de Kids Top 20!

De redactie-assistent ondersteunt de redacteur met de inhoud van het programma, maar onderhoudt daarnaast ook alle online content. Je bruist van ideeën die de Zapp Kids Top 20 nóg leuker kunnen maken. Je bent creatief, ook in het schrijven van (presentatie) teksten. Daarnaast kan het ook voorkomen dat je productioneel ondersteunt met de voorbereidingen van de draaidagen.

Profiel

Je hebt een afgeronde HBO-opleiding of HBO werk- en denkniveau en bent o.a. communicatief sterk, zelfstandig en ondernemend (maar ook een goede teamplayer), klantgericht, stressbestendig en flexibel. Je hebt werkervaring met een Mac en je kunt lezen en schrijven met o.a. Photoshop. Enige kennis van het Adobe Creatieve Cloud pakket is een pré. Je bent in bezit van een rijbewijs. Je hebt GEEN 9-5 mentaliteit. Bij voorkeur beschikbaar op woensdag & donderdag in week A en op maandag & dinsdag in week B (overleg hierover mogelijk).

Interesse?

Spreekt bovenstaande vacature je aan? Reageer dan via lisa.labee@ctm.nl o.v.v. redactie-assistent Kids Top 20. Sollicitaties zonder motivatie en CV worden niet in behandeling genomen, reageren kan t/m 14 juli.