Voor de Kids Top 20 zoekt CTM een full-time eindredacteur

CTM TV is een onafhankelijk productiebedrijf dat zich onder meer richt op de productie en (internationale) exploitatie van het succesvolle muziekplatform “Kids Top 20”. Het bijbehorende tv-programma ‘Zapp Kids Top 20’ – de enige chartshow ter wereld voor kids – bestaat inmiddels al bijna 15 jaar en wordt thans geproduceerd voor AVROTROS en NPO Zapp. CTM TV is onderdeel van het wereldwijd opererende concern CTM Entertainment.

Voor het Kids Top 20 platform en het bijbehorende tv-programma zoeken wij een multifunctionele full-time

eindredacteur m/v

Adem jij muziek? Volg je de nieuwste trends op social media en ben je goed op de hoogte van de nieuwste YouTube-sterren? Heb je tevens een grote affiniteit met kids?! Als jij dit helemaal bent en je vindt het te gek om televisie te maken, dan ben jij misschien wel de nieuwe eindredacteur van de Kids Top 20!

Binnen het kleine, zelfstandige team van de Kids Top 20 is de eindredacteur tevens regisseur, productieleider en product manager. Hij/zij is zowel inhoudelijk als productioneel (eind)verantwoordelijk voor het gehele platform – inclusief het tv-programma en de sociale media – en rapporteert in die hoedanigheid rechtstreeks aan de producent.

Tot het takenpakket behoren onder meer:
 - contact onderhouden met platenmaatschappijen en managements t.b.v. de artiestenplanning;
 - als eerste aanspreekpunt fungeren voor derden, waaronder de presentator en de opdrachtgever;
 - trends volgen in de muziek en potentiële hits voor de doelgroep signaleren;
 - presentatieteksten schrijven en draaiboeken samenstellen;
 - planningen maken en deadlines bewaken;
 - de tv-opnames en de montage regisseren;
 - het Kids Top 20 team aansturen.

Wij zoeken iemand die:
 - ervaring heeft met het maken van tv-programma’s (in brede zin);
 - op enthousiaste en stimulerende wijze een team kan aansturen;
 - affiniteit heeft met de wereld van kinderen, artiesten en populaire muziek;
 - goed op de hoogte is van de nieuwste trends op sociale media;
 - bruist van de ideeën die de Kids Top 20 nóg leuker kunnen maken;
 - punctueel is, nauwkeurig werkt en zowel organisatorisch als sociaal sterk is;
 - géén 9-tot-5 mentaliteit heeft;
 - beschikbaar is voor lange termijn, met startdatum in overleg;
 - de ambitie heeft om in een hecht team het beste en het leukste kinderprogramma van Nederland te (blijven) maken!

Wij bieden:
Een uitdagende full-time functie bij een leuk, ambitieus en breed georiënteerd entertainmentbedrijf, gevestigd in Hilversum. Het gaat in eerste instantie om een contract voor bepaalde tijd. Werktijden zijn flexibel maar geconcentreerd rondom de gangbare kantooruren.

Ben je enthousiast geworden en voldoe je aan bovenstaand profiel? Stuur dan zo spoedig mogelijk je motivatiebrief met CV naar: peter.natrop@ctm.nl. Voor meer informatie kun je bellen naar CTM op (035) 6474040.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.