5 oktober 2021

Thomas Acda tekent publishingdeal bij CTM

Thomas Acda is een exclusieve publishingovereenkomst aangegaan met CTM Publishing. De componist/schrijver heeft recentelijk nog een Platinum Award in ontvangst genomen voor het nummer ‘Als Ik Je Weer Zie’ dat hij samen met Maan, Paul de Munnik en Typhoon heeft uitgebracht.

De cabaretier, acteur, zanger en componist Thomas Acda is bij het grote publiek bekend geworden als onderdeel van het duo Acda en De Munnik. Samen maakten zij vijf theatervoorstellingen en acht albums waarmee meerdere gouden en platina platen mee zijn behaald. Als componist is hij onder andere ook verantwoordelijk voor enkele Nederlandse soundtracks waaronder recentelijk de titelsong van de nieuwe Nederlandse familiefilm Berend Botje. Die film is nu in de bioscoop te zien.

Naast Thomas Acda heeft ook David Middelhoff een publishingovereenkomst met CTM Publishing getekend. David is een vaste waarde in het team van Thomas Acda. Samen hebben ze onder andere Het Regent Zonnestralen, De Kapitein Deel II en vele andere liedjes samen geschreven en geproduceerd.

Thomas Acda over de samnwerking: “Ik heb ontzettend veel zin om de komende jaren samen met CTM te werken aan nieuwe mooie liedjes. Ik heb het gevoel dat ik bij CTM het juiste huis heb gevonden om voor mijzelf maar zeker ook meer voor anderen te gaan schrijven.”

Jitze de Raaff, managing director CTM: “Het is ongelofelijk om met dit icoon in de Nederlandse muziekindustrie te mogen samenwerken. Het feit dat Thomas voor CTM heeft gekozen vindt ik een gigantisch compliment en ik kijk uit naar een mooie en succesvolle samenwerking!”