CTM_Icon_LogoFC_RGB_Blue (1).png

organische focus op contracten en enerzijds het ontwikkelen van songwritingtalent en het bouwen van kwaliteitscatalogi anderzijds. Populaire auteursrechten en de ontwikkeling van nieuw talent door investeringen in geld, tijd en energie creëren de balans binnen CTM Publishing. Daarnaast wordt er veel aandacht en aandacht besteed aan het ontwikkelen van uitstekende relaties met relevante partijen zoals reclamebureaus en tvbedrijven om de muziek van onze klanten te promoten.

CTM Publishing vertegenwoordigt ook een van 's werelds grootste muziek catalogi: Imagem Production Music. Het biedt de ideale muzikale selecties die geschikt zijn voor commercials, tv, radio en film. Van klassiek tot pop en jazz, er is muziek in elk genre. Meer dan 100.000 tracks zijn beschikbaar op de website imagempm.com.

Onafhankelijk en toch wereldwijd: de internationale reikwijdte van CTM Publishing wordt gevormd door een netwerk van eigen bedrijven en agents over de hele wereld, zodat auteursrechten adequaat worden vertegenwoordigd en wereldwijd worden beheerd.

 CTM Publishing onderscheidt zich als een internationale uitgever die op verschillende gebieden actief is. In de Benelux is CTM Publishing de enige independent music publisher met afzonderlijke kantoren in Nederland en België. Dit zorgt er samen met ons Scandinavisch kantoor voor dat CTM Publishing direct contact heeft met lokale partners en incassobedrijven in deze landen.

De basis van het muziekuitgeverijbedrijf wordt gevormd door een innovatief, solide en betrouwbaar boekhoudsysteem (Counterpoint) dat een wereldwijde registratie en verzameling van alle werken garandeert; dit is altijd van vitaal belang voor elke schrijver, even fundamenteel belangrijk als A&R en creativiteit. Daarnaast is het cruciaal om proactief te zijn in het creatieve proces van het schrijven van liedjes, het matchen van de juiste songwriter met de artiest en het vinden van de juiste artiest voor het lied. Deze "hands-on" persoonlijke interactie met onze schrijvers en klanten zorgt voor het echte verschil in publishing.

Het is de keuze van CTM Publishing om kwaliteit boven kwantiteit te benadrukken, compacten selectief te zijn en een