Muziekuitgeverij CTM Publishing onderscheidt zich als internationaal opererende independent muziekuitgeverij op een aantal terreinen. Als enige Benelux-independent heeft CTM kantoren in België en Nederland, zodat er rechtstreeks contact is met lokale partners, componisten/artiesten en collecting societies in beide landen.

De basis van de muziekuitgeverij wordt gevormd door een innovatief, transparant en betrouwbaar administratiesysteem, dat garant staat voor de beste wereldwijde registratie en collectie van alle werken. Een niet te onderschatten voorwaarde voor het realiseren van meerwaarde voor de auteurs, naast A&R en creativiteit.

Actief meedenken en werken in het creatieve proces van songwriting, het koppelen van auteurs aan de juiste artiesten, of het selecteren van de juiste songs voor uitvoerende artiesten, omdat CTM door persoonlijke aandacht, betrokkenheid en vakkundige begeleiding het verschil in publishing maakt.

Bekende copyrights en het ontwikkelen van nieuw talent door middel van investeringen in geld, tijd en energie, creëren de balans van CTM. Daarnaast besteedt CTM veel aandacht aan het ontwikkelen van goede relaties met relevante marktpartijen zoals reclamebureaus en tv- en filmmaatschappijen, om muziek te promoten.

Ook vertegenwoordigt CTM één van ‘s werelds grootste library music catalogi, genaamd Imagem Production Music. Hierin is de beste sfeermuziek te vinden voor commercials, tv, radio en film. Van klassiek tot pop en jazz; er is muziek in elk genre en de ruim 100.000 tracks zijn te vinden op de website imagempm.com.

De internationale scope van CTM Publishing wordt gevormd door eigen kantoren in verschillende landen en een netwerk van subagenten, zodat de beheerde copyrights wereldwijd optimaal vertegenwoordigd worden.