Bij CTM Music & Management draait alles om het intensief begeleiden en ondersteunen van talenten en beroemde artiesten, en het creëren en uitbouwen van langdurige carrières.

In samenwerking met de beste partners in binnen- en buitenland wordt invulling gegeven aan het marketing- en managementbeleid. Cruciale basis voor

het creëren van succes is het onderhouden van een gedegen netwerk in de media- en entertainment-industrie. Het stelt CTM Music & Management in staat zich positief te onderscheiden en het maximale resultaat te realiseren.

Continu wordt geïnvesteerd in de ontwikkeling van carrières. Het zijn intensieve trajecten waarin veel tijd, geld en energie wordt gestoken. Het is de keuze van CTM Music & Management om daarbij selectief te werk te gaan en per definitie te kiezen voor lange termijnontwikkeling in plaats van volume. Het werkelijke onderscheid wordt immers gemaakt door kwaliteit en niet door kwantiteit.

Platenmaatschappij Vosound Records is in het voorjaar van 2012 opgericht door Jan Smit en Volendam Music. Na de opname van een nieuw album werd al snel besloten dat dit album, getiteld Vrienden, tevens de eerste release zou zijn op een eigen platenlabel: Vosound Records. De distributie van de muziek die Vosound Records uitbrengt, werd ondergebracht bij Heartselling.

Het eerste wapenfeit van Vosound Records was tevens de eerste nummer-1-hit voor het label, toen het duet Echte Vrienden (met Gerard Joling) op single verscheen. Het tweede wapenfeit was de

nummer-1-notering voor het album Vrienden. Later dat jaar kon het jonge platenlabel voor Vrienden ook nog eens een platina-award aan de muur hangen, voor de verkoop van meer dan 50.000 exemplaren. Het is daarmee de meest succesvolle start van een platenlabel ooit, waar ook ter wereld. Deze mijlpaal werd gevolgd door mooie releases van Jan Smit, zoals De Rockfield Sessies en het succesvolle album Jij En Ik.

Tegenwoordig maken ook Jan & Anny en George Baker deel uit van de VoSound familie. George Baker bracht ter ere van zijn 70e verjaardag onlangs het album Seventy uit. Jan Smit bedacht samen met zijn zus Monique het project 2 Kleine Kleutertjes, dat eveneens een megasucces werd. De nieuwste aanwinst voor VoSound is zanger Henk Dissel, die op dit moment hard werkt aan zijn debuutalbum.

.