Amber Delil


AMBER.jpg

Zangeres en presentatrice Amber Delil heeft in de Nederlandse girlband TP4Y gezeten en is bekend van verschillende gastrollen in bekende YouTube series.
Vanaf heden maakt Amber deel uit van het SLAM! FM team. Sinds 23 maart presenteert zij daar Statements, samen met Bram Krikke.Avedon


avedon banner.png

Vincent van den Ende, ook bekend als Avedon, werd in een klap bekend als producer door de remix van ‘Hollow’, de eerste single van het re-release debuutalbum van Amerika's hitensensatie Tori Kelly.

Hij volgde snel de releases op Protocol Recordings en Reveleaed Recordings op; Open My Eyes met Ale Q & Jonathan Mendelsohn (Tom Swoon Edit) en Hold On met Volt & State & Sam Void.

Vincent is constant bezig met het maken van nieuwe tracks en kan niet wachten om al zijn nieuwe muziek te delen!

Vincent voegt eraan toe: 'Ik ben net in een gelukkige positie beland waar ik alle dingen die me interesseren, samen kan brengen. Alles wat me is overkomen tijdens deze geweldige muzikale reis heeft mijn verwachtingen overtroffen en ik ben erg blij dat ik ben waar ik vandaag ben. ''Britt Scholte


Britt scholte.png

Britt Scholte (1997) is populair geworden door de kinderserie BRUGKLAS op NPO3. Ze wordt als voorbeeld gezien door kinderen in de leeftijd van 8 t/m 14 jaar. Ze vertolkt de hoofdrol in deze populaire televisie serie en heeft ook rollen gehad in verschillende voorlichtingsfilms, toelating films en in de serie SpangaS. In 2013 doet Britt mee aan de ‘World Championships of Performing Arts’ in Hollywood. Ze wint onder andere 5 medailles voor haar acteer en model prestaties, en sleept een scholarship ter waarde van 10.000 dollar binnen voor ‘The New York Conservatory of Dramatic Arts’. 

Op 26 februari 1997 wordt Britt Scholte geboren in Heiloo. Ze groeit daar op, en is al als klein meisje vaak te zien op het podium bij playbackshows op de basisschool. Ze is niet weg te slaan van het podium. Als Britt 6 jaar is gaat ze op streetdance, daarna weet ze zeker dat het podium voor haar is weg gelegd, maar niet alleen met dans. Op haar 8ste gaat ze een theaterklas volgen. Op haar 9e tot haar 11e zit ze bij theater vereniging Oberon in Alkmaar. Op haar 10e sluit ze zich ook aan bij jeugd theater en daar blijft ze 5 jaar lang bij, en heeft ze bij diverse theaters op de planken gestaan. Nog steeds volgt Britt amateur theater, om altijd te kunnen leren op wat voor manier dan ook. Ze zit nu al voor haar 3e jaar bij Theaterbende Heiloo.

Door de jaren heen is Britt zich aan het oriënteren op verschillende gebieden in de media wereld. In 2010 begon ze met figureren. Kijken hoe het op de set werkt. Dan krijgt ze een bijzonder mooie kans, om stand-in te zijn van een hoofdrolspeelster (Hanna Obbeek) in de film ‘Briefgeheim’. Hier leert ze in een klap zo ontzettend veel dat ze besluit auditie te gaan doen voor een studentenfilm ‘Wie niet weg is, is gezien’ van Igrayne Hormann. Waar ze uiteindelijk de hoofdrol in vertolkt.

In 2012 ging het hard, ze was te zien als model voor Livera en de Bart Smit. Ook was ze in dit jaar te zien in de televisie series Dokters als Quinty, en in SpangaS als het personage Trijntje. Vele studenten films kwamen voorbij met verschillende maar ook belangrijke onderwerpen. En een promotie film voor een middelbare school ‘Jac. P. Thijsse College’

In 2013 deed Britt een voorlichting film over comazuipen. Ook deed Britt mee aan de ‘World Championships of Performing Arts’ in Hollywood. En in 2013 startte Britt ook aan het eerste jaar van Faaam, opleiding filmacteur op het Mediacollege in Amsterdam onder leiding van Hugo Metsers.

In 2014 deed ze een voorlichting film over sexting & grooming voor gemeente, jeugdzorg en politie Amsterdam genaamd ‘Nienke’. Met acteurs zoals Peter Post; Jildou Straat; Herman Egberts en Ruud van Andel. En een voorlichtingsfilm voor SOA Aids onder regie van Hugo Metsers. Ook een reclame voor rijschool M&L heeft ze in dit jaar gedaan. In 2014 komt het 1e en 2e seizoen van BRUGKLAS uit met Anouk (Britt) als hoofdpersonage. Dit is Britt haar grote TV debuut. Ook seizoen 3 en 4 volgden. Na Brugklas is Britt in 2015 te zien geweest als Daphne in de RTL Telekids serie ‘Kattenoog’ welke ook in België werd uitgezonden. Hierna volgde haar eigen programma bij NPO/Zapp getiteld ‘Britt & Niek On Topic’. Ook het kinderprogramma ‘Superbrein’ mocht ze voor de omroep maken.

In 2016 ligt de focus vooral op de film ‘Hartbeat’ waarin Britt schittert als obsessieve fan en mocht ze 100.000 abonnees verwelkomen op haar YouTube kanaal. Hier maakt ze eigen formats zoals ‘Brittalk’. 

Naast acteren heeft Britt veel verschillende dans stijlen gedaan zoals; streetdance, theaterdans, rock&roll, hiphop, basis Tapdans en modern.Brooke Evers


Brook Banner.png

Brooke Evers is een van de populairste Australische DJ’s die zich over de kusten begeeft naar Azië, Europa en Amerika. In haar thuisland Australië organiseert ze haar eigen wekelijkse radioshow op het grootste netwerk van het land. Met twee singles die uitkomen in 2017 en officiële remixes voor Bibi Bourelly, Bishopp Briggs en Citizen Four, wordt Brooke Evers snel het volledige pakket. DJ, producer, tv-persoonlijkheid, merkambassadeur en een van de populairste internationale covermodellen die Australië heeft gezien.

Kort na haar verhuizing naar de VS tekende Brooke een contract bij de beroemde SKAM-artiesten en werd ze meteen een headliner in veel clubs in Amerika. Ze werd een nachtelijk begrip in de Noord-Amerikaanse feesthoofdstad van Las Vegas door regelmatig samen met Lil Jon te spelen in Surrender Nightclub. Op de decks heeft Brooke een uniek geluid met een gemengd formaat gecreëerd dat geen grenzen kent binnen de elektronische genres. Simpel gezegd, ze is de ‘Ultimate Party DJ’ en Las Vegas is het daarmee eens.Candy Dulfer


Candy Banner.png

Optreden vanaf haar zevende, bandleidster van Funky Stuff sinds haar veertiende, internationaal recording sinds haar negentiende, toerend over de wereld sinds haar twintigste. Heeft opgenomen en / of opgetreden met artiesten zoals Prince, Dave Stewart (Eurythmics), Van Morrison, Maceo Parker, Sheila E., Mavis Staples, Lionel Richie, Beyoncé, Pink Floyd, Chaka Khan, David Sanborn, Larry Graham, Marcus Miller, Aretha Franklin, Jimmy Cliff, George Duke, Blondie, Jools Holland, Jamie Cullum, Angie Stone, Tower of Power, The Time, Alan Parsons, Fred Wesley, Pee Wee Ellis, Joey DiFrancesco, Jonathan Butler en vele anderen.

'Lily was here' - haar eerste samenwerking met voormalig Eurythmics Dave Stewart in 1989 - was een nummer 1-hit in heel Europa , in 1999 werkten ze samen aan de soundtrack van de film Robert Altman 'Cookie's Fortune', en in 2002 tourden ze door Europa met zijn project Da Univerzal Playaz, met reggae-legende Jimmy Cliff.

Candy Dulfer's 1990 debuutalbum 'Saxuality', opgenomen op haar negentiende, verkocht meer dan een miljoen exemplaren wereldwijd en werd genomineerd voor een Grammy Award. Haar vierde album ‘For the love of you’ (1997) was een grote hit in de VS en bleef meer dan veertig weken in de hitlijsten. Haar sales voor haar soloalbums zijn nu meer dan tweeëneenhalf miljoen cd's wereldwijd. Met Prince verscheen ze in de 'Partyman'-video, was te zien op de soundtrack van 'Graffiti Bridge' en speelde ze met hem op een speciale jubileumeditie van ‘Saturday Night Live'. In 1998 en 2002 toerde ze opnieuw met hem en verscheen op zijn 3-CD live box set ‘One Nite Alone ... Live!’ Evenals zijn alleen op internet uitgebracht album ‘Xpectation’.

In 2004 tourde Candy Dulfer met Prince voor de massale Musicology Tour, waarbij ze meer dan negentig shows speelde in uitverkochte arena's in de VS voor meer dan 1,5 miljoen fans. Voorafgaand aan de Musicology Tour trad ze op met Prince en Beyoncé tijdens de prestigieuze Grammy Awards en trad ze ook op met Prince in de ‘Tonight Show’ van Jay Leno. Ze speelde ook een prominente rol - met saxofoon en zang - op Prince's hitalbum 'Musicology', waaronder het spetterende duet 'Life of the party'.

Tv-optredens zijn 'Tonight Show' van Jay Leno, 'Good Morning America' , 'Showbiz Today' van CNN, 'Saturday Night Live', The Sinbad Show en een terugkerende plek in The Arsenio Hall Show. Evenals alle grote televisieprogramma's in Japan. Haar Europese tv-shows zijn onder andere ‘Ohne Filter’, The Harald Schmidt Show, ‘Rockpalast’ en Pepe Linhardt.

Sinds het begin van de jaren negentig tourt ze met haar eigen band Funky Stuff de wereld rond. Van de Roxy in L.A. en de illustere Bottom Line in New York tot de Blue Note-clubs in Japan en het legendarische Montreux Jazz Festival in Zwitserland. Ze toerde in Canada, de VS, Azië, Scandinavië en de Baltische staten, en trad op in San Remo en Perugia, Italië, het Gurten-festival in Bern, Zwitserland, het Nice Jazz en Vienne-festival in Frankrijk, Couleur Locale in Brussel en van natuurlijk het beroemde North Sea Jazz Festival in Den Haag, waar Candy Dulfer hun grootste locatie meer dan dertien jaar uitverkocht had.

In 2003 werd Candy Dulfer's nummer 'Finsbury Park, Café 67' (van haar soloalbum 'Right in my Soul') een grote hit op alle smooth jazz-stations in de VS en in oktober bereikte het nummer de nummer 1 positie op de R&R Smooth Jazz-hitlijst - waarmee het het meest gespeelde smooth jazz-nummer in de VS is.

Haar tweede livealbum 'Live at Montreux' werd uitgebracht in 2005 op dvd en cd als onderdeel van de prestigieuze selectie releases van Eagle Vision uit de archieven van het legendarische Montreux Jazz Festival.

In 2006 trad Candy Dulfer op als een speciale gast op het gerenommeerde Berks Jazz Fest in de VS, gevolgd door meer shows in de Verenigde Staten in juli samen met Jason Miles (van Miles Davis) met een band met Candy's collega Prince-bandleden Rhonda Smith en Chance Howard. Op veler verzoek keerde ze opnieuw terug naar de beroemde Blue Note-clubs in Japan voor een uitgebreide tournee in oktober.

Tussen twee Amerikaanse tours en shows in Japan verbaasde Candy de Europese festivalmenigte in 2007 met ‘Candy & Friends’. Spectaculaire concerten met haar muzikale vrienden van over de hele wereld, waaronder speciale gastster Rosie Gaines (van Prince fame). Eerder in 2007 trad Candy op met Sheila E. voor een Europese tournee met haar geheel vrouwelijke band COED.

Candy's album 'Candy Store' werd uitgebracht in de zomer van 2007. De opwinding van de fans en vele lovende recensies stuwden het album naar #2 op de Billboard Jazz Contemporary Chart. In november behaalde Candy opnieuw #1 op de R&R Smooth Jazz Chart in de VS, met de single ‘L.A. Citylights'.

2007 kwam ook een anderen droom van Candy uit, met de start van haar eigen televisieprogramma 'Candy Meets' op de Nederlandse primetime televisie - een serie van zes persoonlijke documentaires waarin Candy enkele van haar muzikale vrienden en helden op locatie bezocht om hun carrière en liefde voor muziek te bespreken. Gasten waren onder andere Dave Stewart, Maceo Parker, Mavis Staples, Sheila E. en haar eigen vader Hans Dulfer. De show werd afgesloten met een zeldzaam en spontaan interview met Van Morrison.

In 2008 ontving ze de Golden Harp voor haar uitstekende bijdragen aan de muziek in Nederland. Op veler verzoek tourde ze opnieuw door de VS en Japan, trad ze ook op in heel Europa en bezocht ze voor het eerst Zuid-Afrika voor een show op het beroemde Cape Town Jazz Festival. Tussen de tours door is ze een vaste co-host van de populaire Nederlandse prime time televisie talkshow ‘De Wereld Draait Door’.

In september trad ze vier avonden lang op met superster Lionel Richie op het podium in het spektakel 'Symphonica in Rosso' in het Gelredome Stadion in Arnhem. Ze eindigde 2008 met een speciale oudejaarsvoorstelling voor het Koninklijk Paleis in Amsterdam, waar zij en haar band zich aansloten bij enkele van de grootste Nederlandse artiesten voor een viering van het nieuwe jaar - bijgewoond door meer dan 30.000 mensen.

Nederlands modetijdschrift Jackie riep Candy uit tot 3rd Best Dressed woman in Nederland.

'Funked Up & Chilled Out' werd wereldwijd uitgebracht in 2009. Om het te promoten reisde ze de hele wereld over, samen met haar band, voor een reeks uitverkochte shows. Voor het eerst in haar carrière trad ze op in Moskou. Vanwege de populaire vraag keerde ze in de herfst terug naar Rusland voor meer shows. In mei speelde ze een uitgebreide tournee door de VS, terwijl ze de zomermaanden doorbracht op de grotere podia van de beroemdste jazzfestivals in Europa, zoals het North Sea Jazz Festival in Nederland, Nisville in Servië en het Veszprem Jazzfest in Hongarije.

Na het uitvoeren van een reeks shows begin 2010 met Maceo Parker in de Blue Note-club in Tokio, Japan, keerde ze terug naar de Nederlandse clubpodia in maart en april 2010 voor een tournee met haar band. Tijdens de zomer gaf ze voor het eerst in haar carrière shows in Korea, Denemarken en Tunesië, terwijl ze ook terugkeerde naar Rusland en Japan voor meer shows vanwege de toegenome vraag.

Ze eindigde 2010 met een vijf weken durende tour door de VS als een speciale gast van collega-saxofonist Dave Koz voor zijn gerenommeerde Smooth Jazz Christmas Tour, en begon 2011 met shows tijdens de Smooth Jazz Cruise in het Caribisch gebied. De nauwe samenwerking met de muzikale regisseur en producer Printz Board van Black Eyed Peas vormt de basis voor het gedurfde nieuwe geluid van het album. Voor de andere nummers op het album werkte Candy opnieuw samen met de Nederlandse producer en oude gitarist Ulco Bed, die verantwoordelijk was voor Candy's eerste grote hits in haar carrière met de albums ‘Saxuality’ en ‘Sax-a-go-go’. Na de release van het album toerde zij en haar band in de VS en - voor het eerst in haar carrière - in Zuid-Amerika.

Candy en haar band behielden succes in 2012 en traden op over de hele wereld, waaronder Japan, Nederland en de rest van Europa, Rusland, de Baltische Staten en de VS. Tussen de optredens door organiseerde Candy haar eigen wekelijkse radioprogramma ‘The Candy Store’ op Sublime FM.

Ze begon ook een nauwe samenwerking met het toonaangevende modemerk Mexx en speelde speciale instore-shows in hun winkels in heel Europa. Mexx en Candy zetten hun samenwerking voort met een speciale collectie die is ontworpen door Candy en die later in 2013 in de winkels ligt. Ook dit jaar is Candy rechter in de Nederlandse editie van X Factor.Far East Movement


Far East Movement banner.png

Bij Far East Movement (FM) zit dansmuziek in hun DNA; hun vroege breakouthit "Like a G6" vestigde het LA trio als een groot dance-begrip over de hele wereld. Sindsdien wordt hun groeiende muziekcatalogus ondersteund door gerenommeerde artiesten zoals Skrillex, Diplo en Afrojack. Ze hebben ook opgetreden op enkele van de meest prestigieuze festivals zoals Ultra Music Festival en Electric Daisy Carnival, waarbij ze voortdurend FM presenteren als een van de meest opwindende tourende acts in dansmuziek.

Het nieuwste album van de groep, 'Identity', is de eerste release onder hun eigen platenlabel Transparent Music. 'Identity' is de eerste in zijn soort die zich richt op het overbruggen van oosterse artiesten met de wortels van de westerse dansmuziek van FM. De resultaten werden gevierd in de industrie, blijkend uit een gloeiende recensie op Billboard, en publiekelijk getoond door meer dan 26 miljoen views alleen op YouTube voor hun single "Freal Luv" met Marshmello met Tinashe en Chanyeol van de hitlijsten van de K-popgroep EXO. FM is ook vertakt met een hele reeks samenwerkingen op gerenommeerde labels zoals Ministry of Sound, Dim Mak en Ultra.

FM heeft hun bereik uitgebreid door tien artiesten van verschillende genres te beheren via hun bedrijf Transparent Agency. Hun selectie omvat onder andere rapper Dumbfoundead en producer / DJ Yultron. De artiesten hebben miljoenen sociale media-optredens verzameld, nationale tours uitverkocht en releases op gerenommeerde labels zoals OWSLA, Spinnin, Armada en Universal. FM heeft ook een gezamenlijk label met Trap City, een van de grootste dansmuziekkanalen ter wereld (7+ miljoen abonnees), genaamd BredNButter met talloze releases die miljoenen views hebben verzameld in iets meer dan een jaar van bestaan.

Ondanks dit alles, houdt Far East Movement er nog steeds van om hun eigen muziek te maken en zijn ze hard aan het werk aan hun volgende volledige release gepland voor later dit jaar.Femke Meines


5ac48cc70012b02c9977e9b3_IMG_0173.2s.jpg

Zangeres en actrice Femke Meines werd bekend door haar deelname aan het kindertalentenjachtprogramma Junior Songfestival, waarmee ze in 2012 de nationale finale won. In 2016 ging Femke aan de slag voor Disney en speelde ze de succesvolle rol van Liz in de serie ‘Just Like Me!’ dat werd uitgezonden op Disney Channel. Begin 2018 werd Femke gecast voor het personage Fleur voor de film 'Elvy's Wereld, So Ibiza'.Ferry Doedens


Ferry banner.png

Sinds april 2009 speelt Doedens de rol van Lucas Sanders in Goede Tijden Slechte Tijden. 

In 2011 gaat Ferry in zijn vrije tijd steeds vaker de muziekstudio in aangezien het zingen weer gaat kriebelen en medio mei 2011 brengt hij zijn eerste solo single "Bij Mij" uit. In februari 2013 volgt zijn tweede single "Hoger en Verder" en in september van dat jaar "Droom over jou" samen met rapper Billy Dans.

Medio 2012 is Ferry Doedens de stemacteur die Ted in de animatiefilm Lorax vertolkt. Ook zijn droom komt uit met de (alternate) rol van prins Fiyero in de musical 'Wicked' die hij vertolkt naast zijn rol als Lucas in Goede Tijden, Slechte Tijden. Ook krijgt hij in 2012 de rol van Bo Monti in de AVRO jeugdserie "De Vier van Westwijk, de verdwijning van Bo Monti"

Op presentatievlak krijgt Ferry de mogelijkheid om zich te ontwikkelen. Zijn presentatie debuut is in 2013 het tv-programma "Het Beste van Idols Worldwide" bij RTL5 en al snel daarna volgt de backstage presentatie bij RTL4 "X-factor". In oktober 2013 is Ferry Doedens genomineerd voor de gouden Televizier's Ring in de catagorie "Talent Award" .

In 2014 deed Ferry mee aan Expeditie Robinson waarmee hij hoge ogen gooide. Ook het muziekprogramma Maestro, de film Sneekweek en het programma Dance Dance Dance mochten op zijn cv bijgeschreven worden. Na het eerste seizoen van Nieuwe Tijden vervolgde Ferry zijn carrière wederom in het theater waar hij schitterde als Danny Zuko in de Stage Entertainment productie Grease. Hierna volgde een glansrol in de Bodyguard. Ook bracht hij in 2017 sinds lange tijd een nieuwe single uit.

2018 staat wederom in het teken van muziek. Naast Goede Tijden Slechte Tijden komen er mooie projecten aan.Jan Smit


JanSmit_TheaterMAW_1200x268px_EventFB.jpg

Anno 2013 heeft Jan Smit de Nederlandse artiest met de meeste nummer één hits en een waslijst aan gouden en platina albums. Hij staat voor ongekende successen in Nederland, maar ook in Duitsland. Zijn prijzenkast is rijk gevuld met onder meer: een Edison, TMF Awards, een Gouden Harp en de Gouden Televizierring. Naast zanger en componist, is hij bovendien een geliefde en succesvolle TV presentator, filmacteur en ambassadeur van SOS Kinderdorpen. In 2012 richtte hij zijn eigen platenlabel Vosound Records op. Dat alles verenigt in één persoon! Kortom: Jan Smit neemt een geheel eigen, volstrekt een unieke, plek binnen de Nederlandse entertainmentwereld in. Voorjaar 2013 neemt hij in de legendarsiche Rockfield Studios in Wales een Unplugged album op. Het hele proces is gefilmd en verschijnt in oktober 2013 (samen met de cd) op dvd.Manou Jue Cardoso


Manuiuuuf.png

Manou Jue Cardoso is een Nederlandse zangeres en actrice. Ze is bekend geworden door haar deelname aan het Junior Songfestival in 2017 met de meidengroep DREAMZ.

In 2018 maakte ze deel uit van de cast van de Nederlandse Nickelodeon-serie De Ludwigs en wist ze een rol te bemachtigen in de film First Kiss.had. Naast dat Manou het afgelopen jaar 2 nieuwe singles uitbracht is ze tevens de vaste online reporter van de Zapp Kids Top 20.Niek Roozen


Niek Roozen Banner.png

Niek Roozen is vooral bekend van zijn rol als het personage Max in de eerste 3 seizoenen van Brugklas. Daarnaast vertolkte hij een van de hoofdrollen in de film De bende van Urk, die in juni 2014 in première ging. Op dit moment is Niek druk bezig met opnames voor een nieuwe serie en zal hij dit najaar terugkeren in het 4e seizoen van Brugklas.

Naast zijn televisieactiviteiten is Niek erg actief op zijn eigen Youtube-kanaal, Niek Roozen, waar hij zijn reis richting het winnen van een Gouden Kalf documenteert.

Niek Roozen volgt momenteel een MBO opleiding tot filmacteur aan het FAAm Media College in Amsterdam en woont in Haarlem.Rachel Van Sas (De Huismuts)


Rachellll.jpg

Ik ben Rachel, 30 jaar oud en samen met man Willem en onze 2 dochters Pip en Rosie woon ik in Amsterdam. In 2013 ben ik begonnen met mijn blog De Huismuts waarop ik interieur inspiratie deelde, maar inmiddels is mijn blog uitgegroeid tot mijn MAMA lifestyle platform. Via mijn blog, wekelijkse vlogs op YouTube en Instagram deel ik met mijn volgers mijn passie voor interieur en al mijn avonturen rondom het moederschap. Naast ons leven in Amsterdam zijn de reizen die we maken ook een veelbesproken onderwerp op mijn kanalen.Urvin Monte


Artiesten Banner - Template.png

Deze creatieve duizendpoot is een geboren entertainer. Hij danst, zingt, speelt in musicals; kortom, muzikaliteit stroomt door zijn aderen. Toch is dansen Urvins grootste passie. 

Urvin groeide op in een creatieve familie. Het was voor velen dan ook geen verrassing dat hij al van jongs af aan de spotlights opzocht. Op 7-jarige leeftijd stond hij aan het begin van een glansrijke danscarrière. Waar hij tot in zijn tienerjaren aan stijldansen deed, ontplooide hij zich al gauw tot allround danser. Hij behaalde de nodige diploma's en werd uiteindelijk een geliefd streetdance docent bij meerdere dansscholen, waaronder Dance Masters De Rijk, waar hij als kind zelf lessen volgde. Naast veel plezier te hebben in meedoen aan streetdance,- en stijldans wedstrijden en het verzorgen van choreografieën voor diverse artiesten, merkte Urvin toch dat hij zijn horizon wilde verbreden.

Hoewel dansen altijd centraal stond in zijn leven, bleef ook de liefde voor zingen niet achterwege. Een zanggroep met vrienden wat begon op een zolderkamer, resulteerde voor Urvin al gauw in een musicalcarrière. In 2004 was Urvin ruim twee jaar te zien in de musical 'Mamma Mia'. Al snel volgden meerdere producties, o.a. 'Five Guys Named Moe' (2009), waarin hij voor zijn rol als 'Little Moe' een John Kraaijkamp Musical Award won in de categorie 'Beste mannelijke hoofdrol in een kleine musical'. Hierna volgden er meer producties waarin hij schitterde, met niet de minste namen; 'Hairspray', 'Legally Blonde', 'Daddy Cool', 'Shrek', en 'Dreamgirls'. In de kaskraker, 'The Bodyguard' (2016) speelde Urvin zelfs een half jaar samen met zijn zoon Daley, die de rol van 'Fletcher' vertolkte. 

In 2007 gaf Urvin zijn vrouw Kim het ja-woord en breidde het gezin verder uit. Met zijn zonen Jayden en Daley en dochter Dylan is het een liefdevol en gezellig 'full house'! Door zijn succes in musicals heeft Urvin ook ambities gekregen om te gaan acteren. Zo had hij een aantal rollen in bekende tv-series en deed hij mee aan een grote KPN Hi commercial. Zijn talent blijft niet onopgemerkt, want begin 2017 maakte hij zijn debuut als personage Felix Jagtman in Nederlands grootste soap, 'Goede tijden, Slechte tijden'.

In 2016 rondde Urvin een door hem lang gekoesterde opleiding af waardoor hij zich nu 'audio engineer' mag noemen. Hij produceert muziek, draait als DJ voor bedrijven en op verschillende festivals en houdt er gewoon van om een feestje te bouwen. "Het leven is een groot feest. Het moet met liefde, humor en muziek worden geleefd. Liefde om het te begrijpen, humor om het te dragen en muziek om het te voelen".Vincent Visser


vincentttt.jpg

De Nederlandse acteur Vincent Visser is vooral bekend van zijn rol als het personage Jesse in de jeugdserie Brugklas. In februari 2019 is ook de film ‘Brugklas de tijd van m’n leven’ in première gegaan, waarin hij wederom als Jesse een van de hoofdrollen heeft gespeeld. Sinds mei 2019 vertolkt Vincent de rol van Valentijn Sanders in de RTL 4-soap Goede tijden, Slechte tijden.

Verder is Vincent te zien geweest in de televisieserie ‘Dokter Tinus’, de sinterklaasfilm ‘Sinterklaas & Het Gouden Hoefijzer’, de film ‘100% Coco’ en ‘Patatje Oorlog.’

Naast alle serie- en filmactiviteiten is Vincent ook online actief op zijn eigen YouTube kanaal.2 Kleine Kleutertjes


2kk Banner.png

Drie jaar geleden ontstond bij Jan Smit het idee om iets te gaan maken voor de allerkleinsten onder ons: kinderen in de leeftijd van 2 t/m 5 jaar. Het is inmiddels uitgegroeid tot een uniek project, getiteld 2 Kleine Kleutertjes. Het bestaat uit buitengewoon fraaie tekenfilmpjes met liedjes, een boek, een cd en een theatervoorstelling. De liedjes zijn geschreven door Jan en worden gezongen door zijn zus Monique Smit.

De theatervoorstelling begint op 11 februari 2015. In het theater komen de 2 Kleine Kleutertjes op heel bijzondere wijze tot leven. Samen met Monique beleven zij een sprookjesachtig avontuur, waarin de meeste liedjes van de cd een verrassende vertolking krijgen. Eén ding staan vast: kleuters en peuters zullen hier uitzonderlijk veel plezier aan beleven!

Sinds maart 2014 worden de tekenfilmpjes van de liedjes elke dag door Telekids uitgezonden op RTL8. De waardering van de ouders voor deze filmpjes is bijzonder hoog. Buiten de kwaliteit van het materiaal, roemt men de educatieve kant ervan.

14 november 2014 verscheen er een boek met beeldmateriaal uit de filmpjes, waar de cd bij zit met alle liedjes. De cd zal ook los verkrijgbaar zijn.