CTM

Bij CTM draait alles om het intensief begeleiden en ondersteunen van talenten en artiesten, en het creëren en uitbouwen van langdurige carrières. In samenwerking met de beste partners in binnen- en buitenland wordt invulling gegeven aan het marketing- en managementbeleid. Cruciale basis voor het creëren van succes is het onderhouden van een gedegen netwerk in de media- en entertainmentindustrie. Continu wordt geïnvesteerd in de ontwikkeling van carrières. Het zijn intensieve trajecten waarin veel tijd, geld en energie wordt gestoken. Het is de keuze van CTM om daarbij selectief te werk te gaan en per definitie te kiezen voor lange-termijnontwikkeling in plaats van volume. Naast het kantoor in Hilversum heeft CTM een belang in het Amsterdamse managementkantoor Bespoke Amsterdam, en daarmee ook een creatief kantoor in de hoofdstad.

VoSound

Jan Smit en Volendam Music richtten in het voorjaar van 2012 het platenlabel VoSound Records op. Na het afronden van zijn nieuwe plaat 'Vrienden' besloot Smit dat het de eerste release op hun gloednieuwe label zou moeten zijn, in samenwerking met Heartselling, deze partner zou de distributie van de muziek op zich nemen. De eerste prestatie van VoSound Records was tegelijkertijd hun eerste #1 hit in de Nederlandse hitlijsten met Echte Vrienden (een duet met Gerard Joling). Het album Vrienden bleef een succes en bereikte daarmee #1 in de Dutch Album Charts, respectievelijk de tweede prestatie van het label. Later dat jaar ontving het jonge label ook een platinaprijs voor het verkopen van meer dan 50.000 exemplaren van het album Vrienden. Deze evenementen samen maken het de meest succesvolle lancering van een platenlabel ooit, wereldwijd. Deze mijlpaal werd gevolgd door de releases van Jan Smit van De Rockfield Sessies en het succesvolle album Jij en Ik. Momenteel zijn artiesten als Jan & Anny en George Baker toegetreden tot de familie VoSound. George Baker bracht het album Seventy op VoSound uit ter ere van zijn 70e verjaardag, terwijl Smit samenwerkte met zijn zus Monique Smit en het project 2 Kleine Kleutertjes creëerde, dat ook een enorm succes werd. De nieuwste toevoeging van VoSound Record is de jonge en getalenteerde zanger Henk Dissel, die momenteel hard werkt aan zijn komende debuutalbum.

Bespoke

Bespoke Creative Business Management werd in 2011 opgericht door Koos Groenendijk en behaalde succes in de hiphop- en beat-scene door successen als Broederliefde, The Opposites, The Partysquad, Adje en Soulsearchin’ te vertegenwoordigen. In 2016 besloten Bespoke en CTM samen verder te gaan in een joint venture en verwierven snel een sterke positie in de zich snel ontwikkelende Nederlandse markt van hiphop en ‘beats driven music’. Deze samenwerking biedt grote internationale kansen voor onze artiesten door zowel de Nederlandse dansscene als de dance artiest in het buitenland te volgen. CTM is een belangrijke en intelligente speler met een enorm internationaal netwerk en de joint venture was een logische volgende stap voor Bespoke. De originele inhoud en evenementexpertise van Bespoke is van toegevoegde waarde en draagt verder bij aan het internationale potentieel, synergie en groei van CTM. Bespoke CTM vertegenwoordigt momenteel het volgende artiestenrooster: Adje, Broederliefde, Idaly, Murda, Naaz, Rina Mushonga, Soulsearchin’ & Willem de Bruin.