9 januari 2023

MEAU en CTM Publishing gaan samenwerking aan

De Nederlandse singer-songwriter & producer Meau Hewitt, bekend van o.a “Dat Heb Jij Gedaan”, heeft onlangs een haar eerste publishing deal getekend bij CTM. MEAU heeft in een korte tijd zichzelf weten te plaatsen tussen de top van Nederland en België, met meer dan 80 miljoen streams en uitverkochte tour.

MEAU:

“Ik ben super blij en trots dat ik samen mag gaan werken met CTM!! Ik voelde me vanaf moment 1 met warme, open armen ontvangen en heb enorm veel zin om met z’n allen te gaan knallen!”

Pieter Kleinhout & Marcel Duzink (Phonic Artist Management):

“De doelgerichte en (inter)nationale aanpak van CTM spreekt ons erg aan. We zien de samenwerking met betrekking tot MEAU haar publishing activiteiten dan ook met vertrouwen tegemoet.”

Thomas Deelder (Creative Director CTM):

“Bij de eerste ontmoeting met MEAU, Pieter en Marcel bleken er een boel raakvlakken te zijn. Onze gedeelde visie op de (independent) aanpak van de muziek business en onze grote ambities vormden de basis voor deze samenwerking. We zijn daarom ontzettend trots dat wij MEAU mogen vertegenwoordigen en haar creatief kunnen ondersteunen.”

Stephanie McGuire (Senior A&R)

“Ik zeg vaak: “Van een liedje moet je willen dansen of je moet kunnen huilen!” Bij de eerste keer horen van “Dat heb jij gedaan” ging het echt dwars door mijn ziel. Ik had in tijden nog niet zoiets gehoord, ik moest en zou weten wie MEAU was. De afgelopen tijd heb ik MEAU leren kennen als van de grootste talenten van de afgelopen tijd. Ik ben enorm trots en mega enthousiast dat ik met haar mag samen werken in de komende jaren.”

Bron: Entertainment Business.