28 april 2022

Kimberly Fransens brengt persoonlijke noot met Anders

Morgen verschijnt Anders, een nummer dichtbij Kimberly’s hart over persoonlijke strijd en je anders voelen. Het is de eerste release uit de samenwerking met CTM Music, het begin van een succesverhaal. 

In Anders bezingt Kimberly haar dagelijkse dilemma’s en onzekerheden en het resulterende gevoel: “Waarom ben ik anders?” Het geeft de luisteraar een kijkje in haar gedachten. Maar juist die onzekerheden hebben we allemaal, we zijn dus niet zo anders. “Laten we ietsjes minder streng zijn voor onszelf, en onthoud: Je bent niet alleen.” 

Deze maand heeft Kimberly haar samenwerking met CTM Music beklonken. Na levenslange toewijding aan haar carrière als artiest bewijst Kimberly zich als een van de meest veelbelovende artiesten van Nederland.

De 29-jarige zangeres staat bekend om haar ongeëvenaarde vocals en sterke persoonlijkheid in al haar muziek en op het podium. Ze heeft reeds grote hits gescoord als “Love You Better” ft. Julian Jordan en “Forget to Remember” ft. Yellow Claw bij labels als Powerhouse, 8Ball, Armada, Cloud9, STMPD RCRDS en Roc Nation.