ZeroDix

De 23-jarige afkomstig uit Rotterdam, Charnett Reemnet beter bekend als DJ/Producer ZeroDix is op zijn 14e begonnen met het maken van beats.

Op zijn 16e besloot ZeroDixom zichzelf op de kaart te zetten als DJ dit kwam doordat hij zijn eigen producties wou draaien en het publiek wou entertainen met zijn zelf geproduceerde tracks.

ZeroDix is toen gestart onder de naam “ZeroDix”.

Hij heeft toen der tijd in verschillende bekende clubs in Rotterdam gestaan o.a. The VIP Room, Eclipse, Party Club en Eau Lounge.

Je kan zijn muziek style eclectic noemen, maar ZeroDix staat bekend om zijn verschillende muziekstylen om een aantal te noemen: Urban, Afro House, Tech House & Zouk.

Ondertussen heeft ZeroDix voor verschillende artiesten tracks geproduceerd.

ZeroDix heeft o.a. samengewerkt met Broederliefde, FMG, BKO, Equalz en Chip Charlez, Zack Ink, Magic & Beyond, Lina Ice, Rasta G & Angelo King.

De meest geproduceerde hits van ZeroDix zijn toch wel: Equalz Ft. Broederliefde – Zo Nice, FMG Ft. BKO- Ze wou niet & ZeroDix Ft. Magic & Beyond – Pull UP

Deze tracks zijn ongekend populair bij het publiek iets wat ZeroDix niet zag aankomen. Deze tracks worden ook door verschillende DJ’s in clubs gedraaid en zijn ook te horen op verschillende radiostations.

Op dit moment staan er nog meer producties klaar met anderen artiesten.

ZeroDix is een jong talent waar we nog veel van zullen horen en veel van kunnen verwachten.