We Are Era

CTM Music en We Are Era zijn een exclusieve samenwerking aangegaan om wereldwijde muziekreleases van online creators en social media talenten te gaan lanceren.

We Are Era vertegenwoordigt in Europa meer dan 1.600 social talenten en artiesten en heeft daarmee een maandelijks bereik van meer dan 4 miljard videoweergaven op social platforms. Bo de Raaff, General Manager CTM Music, ziet dat online creators en social media talenten de laatste jaren steeds bekender zijn geworden. “Naast toffe visuele content wordt er ook steeds vaker muziek uitgebracht, deze releases behalen vaak miljoenen streams en views. We zijn trots partner van We Are Era te zijn en samen artiesten te ontwikkelen en hun muziek succesvol te maken!

Head of Talent Partnerships bij We Are Era, Renee Snaak: “Vanuit ons social talent netwerk groeit de vraag naar begeleiding op vlak van muziekdistributie- en marketing sneller dan ooit. Doordat deze online talenten reeds een groot eigen bereik hebben, hebben we de ruimte om een vernieuwende labelstructuur neer te zetten die hen als artiest de grootst mogelijke vrijheid biedt. Wij zijn er trots op dat we samen met CTM onze talenten maximaal kunnen ondersteunen bij het waarmaken van hun muzikale ambities.”