Wander

Hoewel zijn serieuze baan bij ING wellicht anders doet vermoeden, is Wander (28) nog steeds die jongen met zijn gitaar en energieke Nederlandstalige repertoire die iedere zaal op z’n kop weet te zetten. Toen hij in 2012 in Amsterdam kwam studeren had hij de weg naar het podium snel gevonden en speelde Wander op studentenfeesten door het hele land. En hoewel zijn studie econometrie inmiddels is afgerond en hij zich overdag een weg baant door het werkende leven, worden de Excel-modellen zodra het even kan snel ingewisseld voor muziek om de voetjes van de vloer te krijgen! 

Catchy refreintjes en scherpe teksten onder begeleiding van zijn virtuoze gitaarspel leidden in het verleden tot zijn eerste radio successen met ‘Nog Heel Even’ en ‘Zonder Jou’. Het leverde Wander een nominatie voor 100% NL talent van het jaar op. Na zijn deelname aan Giel’s Talentenjacht in 2016 en het afsluitende optreden in de grote zaal van Paradiso werd duidelijk dat hij alles in zich heeft om een gevestigde naam te worden in het Nederlandstalige pop genre.  

Met zijn eerste officiĆ«le platendeal op zak is Wander nu klaar om de volgende stap te zetten. Zijn nieuwe single ‘9 uur lang’ / binnenkort verwachte EP is het bewijs dat hij zich heeft ontwikkeld en meer dan ooit in staat is om met zijn aanstekelijke meezingers in de oren van het kroegpubliek te laten blijven hangen.