Vincent Visser

Acteur en producer Vincent Visser kreeg voornamelijk naamsbekendheid door zijn rol als Jesse Maessen in de dagelijkse televisieserie Brugklas en zijn rol van Valentijn Sanders in Goede Tijden, Slechte Tijden.

Naast zijn bekendste rollen in Brugklas en GTST is hij de afgelopen jaren ook druk geweest met de opnames van een aantal bioscoopfilms. Zoals “Brugklas De Tijd Van M’n Leven”, “100% Coco”, “Project Gio” en “De Grote Slijmfilm”. Deze films zijn inmiddels online via verschillende diensten te bekijken.

in 2017 was Vincent voor het eerst te zien in de rol van Jesse in seizoen 6 van Brugklas. Op 7 februari (2019) is de film “Brugklas de tijd van m’n leven” in première gegaan, ook hier vertolkte Vincent weer de rol van Jesse. En ook in seizoen 8 was hij nog steeds in Brugklas te zien, maar dit keer als tweedeklasser. Tijdens alle opnames van de serie en de film heeft Vincent backstage gevlogd. Abonneer op zijn YouTube kanaal om mee te kijken achter de schermen en om nog veel meer leuke video’s te bekijken.

Sinds begin 2019 vertolkte Vincent de rol van Valentijn Sanders in de in de Instagram serie van Goeden Tijden Slechte Tijden “Valentijns Vlucht”. De volledige serie is terug te kijken via de Instagram van GTST. Vlak daarna arriveerde Valentijn ook op tv in Meerdijk bij de RTL 4-soap. Inmiddels heeft Valentijn het zo bond gemaakt dat hij in de gevangenis zit.

In de zomer van 2020 heeft Vincent gedraaid voor de nog uit te komen bioscoopfilm “De Schippers van de Kameleon”.

Vincent is naast acteren ook veel bezig met het produceren van muziek. Zijn nummers 10K, Subs, Aubergine en Quarantine zijn o.a. op Spotify en Apple Music te beluisteren.