Tsu Surf

su Surf (aka Tsunami Surf) is een rapper uit Newark, New Jersey, bekend om zijn sterke lyrische agressie en woordspeling. Tsu Surf wordt gecrediteerd als een veteraan in de Battle Rap-arena en staat bekend om veel van zijn uitvoeringen in SMACK/URL-evenementen. Hij onthulde dat de “branding” in zijn rapnaam is afgeleid van zijn hobby voor jeugdschaatsen. Zijn eerste volledige project Tsu Surf Newark trok veel aandacht en gaf hem veel aanzien op het gebied van rap.

Met zijn release van Seven25 in januari 2019, debuterend op #2 op iTunes en #29 op Billboard in alle genres. Seven25 is het eerste album van Surf sinds vijf keer geschoten te zijn in juli 2018. Dit zeer geaccrediteerde project beschikt over twee platen met MOZZY, een echte hoodbanger Consignment met Buffalo native en Griselda alum Benny The Butcher, de tweede single van het album bevat Tokyo Jet en een van Surf’s OG-favorieten de legendarische Beanie Siegel.

Tsu Surf heeft zichzelf gevestigd als een echte artiest en tot op heden de enige actieve battle rapper die een album in de hitlijsten heeft gehaald, verdedigt hij zijn titel als een van de beste battle rappers ter wereld.

2019 lijkt het uitbraakjaar van Tsu Surf te zijn, met een langverwachte mixtape met MOZZY aan de westkust, die meestal wordt geproduceerd door Avedon, die in combinatie met zijn nog te verschijnen single met Chris Brown, ook geproduceerd door Avedon, duidelijk is dat het beste moet nog komen….

Naast het uitbrengen van enkele van zijn beste muziek tot nu toe, heeft Surf ook een solide team om hem heen samengesteld onder leiding van veteraan uit de muziekindustrie en manager van legende Steve Lobel.

Het is in alle opzichten veilig om te zeggen dat Surf op het kantelpunt van zijn carrière staat.