Tom & Hills

“Lighters” en “Digital Love” gaven Tom & Hills een dubbele toegang tot Buzz Chart TOP 20. Omdat 2015 een goed jaar bleek te zijn voor het jongensbouwplatform, maakte Tom & Hills een remix voor NERVO feat Kylie Minoque, Jake Shears en Nile Rodgers. Hun volgende single, “Energy in Magic”, bevatte Jared Lee, een echte professional, songwriter en zanger die werkte met namen als New Kids On the Block, Fedde Le Grand en Jason Derulo.

November 2016 Tom & Hills kunnen een trotse eigenaar zijn van ‘Gold Record Status voor hun nummer: “Energy In Magic”. “Energy In Magic”, inclusief remixes van Erick Morillo en Wally Lopez, speelt momenteel meer dan 4,5 miljoen Spotify-streams en werd ondersteund door een enorme hoeveelheid smaakmakers over de hele wereld.

Tom & Hills worden in 2017 afgetrapt met een gloednieuw nummer genaamd “Lies”, dat is geschreven in samenwerking met Sandro Cavazza die bekend staat om zijn werk met Avicii. Vocals komen van Cosmos, die de helft is van Cosmos & Creature, die zelf meer dan 10 miljoen streams hebben en in 2016 met Vicetone en Lost Kings hebben gespeeld. Kiss FM UK was zo dol op de track, dat ze het meteen speelden, drie weken voor de release toen ze de track in handen kregen.

Om “Another Chance” is er momenteel ophef rond de recordstatistieken, omdat de plaat een grote hit is in Italië. “Another Chance” staat genoteerd op meer dan 40 grote Italiaanse stations en piekte op #2 op de Italiaanse House Chart. Zo hebben de Shazam-volgers van de jongens bijna 260.000 bereikt. Een andere kans was in Airplay TOP 100 Dance in Italië, waardoor het een van de meest gespeelde nummers in Italiaanse radio’s 2017 was.

Gedurende het jaar 2017 hebben ze tracks uitgebracht van labels zoals Sirup Music en Armada, die hun samenwerking met de Italiaanse ster Leandro Da Silva en Jutty Ranx uit LA hebben vrijgegeven.

Tom & Hills zijn op weg naar de absolute top en ze zijn echt twee extreem getalenteerde jongens om naar te kijken dit jaar. Gevuld met aankomende collabs, remixes en geweldige nieuwe originelen met als anthems is er slechts één bestemming in gedachten voor de jongens, namelijk: Going Global!

Gesteund door

TIËSTO, Major Lazer, Don Diablo, Martin Garrix, Judge Jules, Sick Individuals, Kyau & Albert, Gareth Emery, Tommy Trash, Vanilla Ace Groove Armada, Henry Saiz, Gregor Salto, Michael Woods, Felix Da House Cat, Above & Beyond, Oliver Heldens, Lost Frequencies, Benny Benassi, Wally Lopez, BT, Hakkasan Club Radio, Ministry of Sound, Hed Kandi + meer!

Labels

Universal Music, Armada, Republiek – Casablanca Records, EGO Italië, Hed Kandi, Disco: wax (Sony Music Denemarken), Be Yourself Records, Intricate.