Tim Dawn

Tim Dawn is hard op weg naar een succesvolle juridische carrière en het financiële plaatje wat daarbij hoort… Totdat hij het rigoureuze besluit neemt om zijn hart te volgen naar de muziek. Hij neemt ontslag en verhuist naar een kinderboerderij op het erf van een monumentale molen in hartje Utrecht om zich volledig te storten op zijn muziek.   

Achteraf gezien heeft hij geen beter besluit voor zichzelf kunnen nemen. Inmiddels heeft Dawn maar liefst vier NPO Radio 2 TopSongs op zijn naam staan, waaronder ‘Don’t Like Him On You’. Zijn Beegees cover ‘To Love Somebody’ behaaldt in een mum van tijd de Goudstatus in 2021. Nog steeds belandt deze hit elk jaar hoog in de kerstplaylists van Nederlandse radiostations.  

Tim Dawn kaart in zijn teksten onderwerpen aan waar iedereen weleens aan denkt, maar het niet hardop durft uit te spreken. Hoewel zijn lange haar je eerder doet denken aan folk-muziek zal Dawn je verrassen met singer-songwriter popliedjes die in je hoofd blijven zitten en een weg vinden naar je hart!