Steff da Campo

Steffen Johannes de Vries bekend onder zijn artiestennaam Steff da Campo is actief als producer en dj. Zelf beschrijft hij zijn sound als een ‘combinatie tussen future house en groovy bass house.’ De karakteristieke house-stijl van De Vries wordt, door zijn producties die doorgaans goed werken in clubs & festivals, veel gewaardeerd en gedraaid door collega-DJ’s, tijdens hun sets. Dit werd nog eens bevestigd door Steffs #12 notering in de 1001tracklists.com Producers Top 101: een ranglijst gebaseerd op het unieke aantal DJ’s die andermans platen afspeelt in hun eigen sets. Hij liet daarmee namen achter zich als Martin Garrix, Hardwell, en DJ Snake. (gebaseerd op DJ-support)

Singlesucces was er met nummers als Make Me FeelAlright, en meer recentelijk Renegade, en Why Boy (alle drie uitgebracht op Spinnin’ Records).

In 2020 bracht Steff da Campo een officiële remix uit van Hi_Tack’s ‘Say Say Say (Waiting 4 U)’ samen met 71 Digits, die uitgroeide tot een hit in Frankrijk. De track bereikte de hitlijsten van onder andere NRJ, Fun Radio, en de Top 50 van Spotify in Frankrijk.